Obrint Camí passa un dia d’entreteniment amb el Club Social Ladies de Monte Pego

Ahir de vesprada els usuaris i les voluntàries d’aquesta associació de persones amb minusvalies de Pego, l’Atzúbia i les Valls es van desplaçar fins a un proper centre comercial per tal de berenar i anar al cinema, una activitat sufragada per les Ladies de Monte Pego, que com cada any col•laboren amb ells. Obrint Camí va poc que ha començat el curs 2008-09, però està que no para! I és que si el 5 d’octubre es desplaçaven a València per conèixer el Bioparc i el Parc de Capçalera, aquesta setmana continuen viatjant, això sí, aquesta vegada el destí estava molt més a prop.

Des de fa temps el Club Social Ladies de Monte Pego se solidaritza amb Obrint Camí aportant una determinada suma de diners anual per tal d’ajudar a aquesta associació de persones discapacitades de Pego, l’Atzúbia i les Valls. Enguany les Ladies de Monte Pego han apostat per convidar als usuaris i voluntàries d’Obrint Camí a un berenar en un centre comercial de la comarca. Un berenar que anava associat, inevitablement, a una sessió de cinema, com explicava Elvira Tomàs, presidenta d’Obrint Camí.

En anys passats els diners donats pel Club Social Ladies de Monte Pego s’ha destinat a ajudar als diferents tallers que té en marxa l’associació o bé a comprar materials necessaris per a millorar el dia a dia de les persones que integren Obrint Camí. Enguany, però, es va voler canviar de sistema i les Ladies de Monte Pego es van decantar per aquesta jornada d’entreteniment, que com apuntava Elvira Tomàs “ha sigut molt positiva perquè al no tenir voluntariat jove ells no tenen costum d’eixir a eixos llocs i per a ells va ser una cosa diferent i alegre.”

Dels diners destinats a l’activitat celebrada dimarts passat han sobrat diners, que seran invertits, tot apunta, en un dinar de germanor entre les sòcies del Club Social Ladies de Monte Pego i els usuaris i voluntàries d’Obrint Camí, segons indicava la presidenta de l’Associació.

Des d’Obrint Camí es recorda que ja han començat els diferents tallers que desenvolupen al llarg de l’any per tal d’estimular la motricitat de les persones amb minuvalies que assisteixen entre d’altres aspectes que s’activen amb tallers com el de manualitats, el de gimnàstica de manteniment o l’assistència a la piscina coberta dos dies a la setmana.
491 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!