Atletisme. Circuit de la Diputació de València

El diumenge passat es celebrà en Manises el seu Gran Fons que forma part del Circuit de Curses Populars de la Diputació de València… El diumenge passat es celebrà en Manises el seu Gran Fons que forma part del Circuit de Curses Populars de la Diputació de València, Carme Sala no participà doncs ja tenia prou curses per a optar a la victòria final, cosa que no podrà fer ja que Marta Fernàndez de Castro ha guanyat les quatre curses finals i serà ella la guanyadora, de tota mena, Carme, que ja l’ha guanyat varies vegades, serà la segon classificada.
A la cursa de manises participaren: Carles Siscar Bay que realitzà els 16 km en un temps de 1 hora i 5 minuts i els germans Sendra Franqueza amb un temps de 1 hora i 10 minuts.

Curses per al mes de novembre.
El dia 9 mitja marató del Pinós, pujada i baixada al Preventori d’Alcoi; el dia 23 mitja d’Elda en Alacant. A València el dia 2, cursa de muntanya en Xelva. Mitja de Sueca. El dia 9 pujada al castell de Xàtiva. El dia 16 mitja marató de València i mitja de Gandia. El dia 23 gran fons de Paterna i dia 30 volta a peu a Benimaclet i mitja d’Alzira.

Ferran Ferrando, Dorsal-19
609 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!