Obertes les inscripcions per a participar a la I Trobada Musical ‘Ressona la Marina’

Estes es podran realitzar fins divendres 3 de novembre. Les inscripcions tenen un preu de 8 euros que inclouen tallers, esmorzar, dinar, participació en el concurs de grups de pop/rock, assegurança i autobús. Si assistixes només als concerts de la vesprada, l’entrada és gratuïta fins completar aforament.

ressona la marinaEl proper 4 de novembre té lloc a l’Alberg La Marina de Teulada-Moraira la I Trobada Musical organitzada per la Xarxa Joves Marina Alta, ‘Ressona la Marina‘, un esdeveniment destinat a joves a partir de 14 anys que durant tot un dia podran participar en tallers de tota classe, esmorzar, dinar i assistir al concert del concurs de grups de música de la Marina Alta.

Els tallers,
que començaran a partir de les 10.30h. del matí estan dividits en tres blocs. Cada assistent podrà apuntar-se’n a tres. La tria es pot fer entre: DJ, Ritme i melodia, Max mix percussió, Podcast, Youtuber musical, A cantar!, Informàtica i música, Street dance, Batalla de gallos (MC’s) i Composició musical.

El preu
per a participar en este esdeveniment únic a la Marina Alta és de 8€. Un preu que inclou els tallers, l’esmorzar, el dinar, la participació en el concurs de bandes de pop/rock, l’assegurança i l’autobús. Si només es participa en el concurs de grups, que començarà a les 16.30h., l’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament. I ja us podem anunciar el cartell d’eixe concert-concurs: Diàspora (podrem saber com sonen dissabte a la nit en els actes de celebració del 1r aniversari de l’Espai Veïnal Antic Institut), Arsènic, Mo’Roots i Happy Freuds.

Els grups grups finalistes tindran un premi de 100 €. El premi en metàl·lic per a la formació guanyadora, de 600 , està donat per l’associació pegolina ALMA Proinfancia.

Si vols ser protagonista d’esta història, inscriu-te a la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Pego fins divendres 3 de novembre.

Per les xarxes socials està corrent un vídeo que anima al jovent de la Marina Alta a participar-hi en este acte que serà punt de trobada comarcal amb la música com a nexe d’unió.

 

1570 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!