Oberta la matriculació per al curs sobre la coeducació de la UMH i l’Ajuntament de Pego

Ja està obert el període de matriculació per a fer el curs d’hivern de la Universitat Miguel Hernàndez sobre educació organitzat junt amb la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego.

Un curs totalment gratuït que forma part de l’oferta de cursos online de la Universitat Miguel Hernàndez d’Elx. És per això que la inscripció s’ha de fer també de manera telemàtica, a través del web de la universitat. Es troba en l’apartat cultura.umh.es.

Aquest curs sobre la coeducació s’impartirà de l’1 al 31 de març i té una duració de 25 hores lectives. Les sessions es faran en streaming, a través de Google Meet, des de les cinc fins a les sis de la vesprada.

El seminari està dirigit per Anastasia Téllez Infantes i en ell es planteja la importància de generar espais de reflexió i aprenentatge per a l’exercici de la construcció d’una igualtat real des de l’àmbit escolar.

Es convidarà a les persones participants a reflexionar sobre quines són les bases socioculturals per a les desigualtats de gènere i cóm, a través d’una mirada coeducativa, es pot previndre conductes i comportaments sexistes i violents.

Per a més informació, les persones interessades poden contactar amb el departament dels cursos d’hivern a través del telèfon 96 522 24 92 o del correu electrònic cursosdeinvierno@umh.es

701 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!