Obert l’aparcament subterrani de la Plaça de l’Antic Regne

Romandrà obert des de les 6 del matí fins a les 12 de la nit. L’obertura s’havia retardat perquè, la nul·la relació entre el consistori i l’empresa que ha executat les obres, va obligar l’ajuntament a fer tots els passos per a aconseguir l’alta de llum. Sobre les 13.30 hores de hui divendres s’ha donat d’alta la llum i s’ha pogut obrir l’aparcament subterrani.
La notícia d’última hora de divendres, pocs minuts abans de començar l’Informatiu, arribava de la regidoria d’Urbanisme. Comunicava que l’aparcament subterrani ja està obert. A partir d’ara ho estarà des de les 6 del matí fins a les 12 de la nit.
En el plenari de juny el regidor indepedent del PP, Javier Gascó, li preguntava per la demora de l’obertura del mateix al govern municipal. En aquell moment, l’alcalde apuntava la idoneïtat de la pregunta i explicava que es deu a qüestions tècniques, entre d’altres, derivades de les nul·les relacions amb l’empresa.

Recordava Carmelo Ortolà que “l’acabament de les obres no ha estat excempt de problemes”, entre d’altres el fet que l’empresa, en finalitzar la feina va donar de baixa la llum d’obra i no va deixar cap document ni plànol a la direcció facultativa. Per això es va haver de localitzar a l’empresa dels ascensors i localitzar el contracte d’ascensors per a poder posar-los en funcionament. També es van haver de contractar dos projectes: primer una OCA per a passar una revisió a la instal·lació i, una vegada eixe projecte es confirmava que era favorable, es va a demanar l’alta d’un comptador a Iberdrola.
És, justament, eixe pas el que s’ha donat hui. Iberdrola ha donat l’alta de llum a l’aparcament subterrani, el que ha permés obrir l’aparcament subterrani, complint-se el desig que l’alcalde va expressar a principis de juny, que “l’aparcament subterrani es puga obrir abans de la Fira”.
899 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!