Obert el termini per a inscriure’s en el Concurs de disfresses de Carnestoltes 2017

Fins el proper dia 24 de febrer a les 14:00 hores es poden inscriure totes aquelles persones interessades a participar en este concurs que premia les disfresses més originals. Enguany la novetat és que desapareix el premi a la disfressa individual i es premiaran només les disfresses col·lectives per a estimular el treball en grup. La regidoria de Festes i el departament d’Informàtica han habilitat una plana al web de l’Ajuntament de Pego, especialment per a les inscripcions al concurs de disfresses del Carnestoltes de Pego 2017.

20170123-cartell-carnestoltes-bigNo deixem el Carnestoltes perquè us hem d’informar que ja està obert el termini per a inscriure’s en el concurs de disfresses de Carnestoltes 2017. Enguany com a novetat trobem que desapareix el premi a la millor disfressa individual i es potencia la disfressa col·lectiva amb un premi per a les disfresses de grups de fins a 6 persones, amb una quantia de 400€ i un premi per a les disfresses de grups de més de 6 persones, que rebrà un premi de 800€.

Les colles interessades a participar en el concurs de disfresses de Carnestoltes 2017 tenen com a data màxima per a participar el 24 de febrer, divendres, a les 14h.

La regidoria de Festes i el departament d’Informàtica han habilitat una plana al web de l’Ajuntament de Pego, especialment dissenyada per a realitzar la inscripció al concurs de disfresses de Carnestoltes de Pego 2017. En emplenar les dades del formulari, el programa assignarà el registre amb un número que és el que identificarà a cada colla (tinga fins a 6 persones o més de sis persones). Este número shaurà de portar durant la desfilada del concurs. El número haurà de ser prou gran i haurà d’estar en un lloc visible perquè el jurat el puga identificar durant la desfilada del concurs.

El concurs de disfresses tindrà lloc a partir de les 20.30h., dissabte 25 de febrer, al Pla de la Font.

 

2020 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!