Obert el termini d’inscripcions per a participar en el Concurs d’Aparadors Nadalencs

La Regidoria de Comerç i Creama Pego, en col·laboració amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego i Ràdio Pego, han convocat una nova edició del concurs de decoració dels aparadors i establiments amb motiu de les pròximes festes nadalenques 2021 -2022.


Amb aquesta convocatòria es pretén, tal com s’indica en les bases, fer un reconeixement a l’esforç d’aquells empresaris comerciants que inverteixen temps, recursos i esforços per tal de decorar els seus comerços o locals professionals radicats a Pego. A més d’incentivar i fomentar així l’atractiu de comprar al nostre poble.


En la convocatòria s’indica que es vol premiar l’esforç i treball que realitzen els comerciants i empresaris per atreure als seus clients, a través de la imaginació i l’originalitat en la decoració dels seus aparadors en la temàtica del Nadal.


Les bases estableixen que hi podran participar establiments localitzats al terme municipal de Pego, els quals han d’estar donats d’alta en l’Impost d’Activitats Econòmiques, dins d’algun dels epígrafs del sector comercial. El negoci participant haurà d’estar decorat del 9 de desembre al 6 de gener amb motius nadalencs. I un jurat format per persones relacionades amb el món de la decoració i el comerç, serà qui decidisca els premis per votació a partir del 9 de desembre.


Els premis d’aquesta edició seran els següents:

L’establiment guanyador rebrà un premi de 300 de l’Ajuntament de Pego, que seran destinats a pagar les despeses de la decoració. A més, a més, el primer premi inclou un lot de falques radiofòniques a Ràdio Pego valorat en 90€.

Segon premi: Un lot 60 falques en Radio pego de 20 segons durant 1 mes, valorar en 80€.

Tercer aparador: Un lot 40 falques de 20 segons durant 1 mes, valorat en 60€.

Per a participar, cal inscriure’s en la convocatòria contactant amb Creama Pego. Les sol·licituds podran ser presentades fins a les 14 hores del dijous 2 de desembre. S’ha d’enviar un correu electrònic a adl-pego@creama.org indicant les següents dades: Nom del comerç , marca comercial, titular del comerç , adreça, telèfon de contacte i correu electrònic .


Per a més informació, el telèfon de contacte de Creama Pego és el 96 557 12 55.

 

979 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!