Noves victòries per a Dorsal 19

El cap de setmana passat va tornar a ocórrer, Carmen Sala i Máximo Folqués van repetir pòdium. Carmen Sala va quedar segona en la XXI Mitja Marató de Mora de Rubielos en la categoria Veterana B i Máximo Folqués va pujar al més alt del pòdium en la categoria Veterà A. Diumenge passat Vicent Sendra i Alberto Pons van participar en XIV EDP Vitoria-Gasteix Marató Martín Fiz.
Com cada cap de setmana, este no ha sigut una excepció i molts dels atletes pegolins s’han enfundat l’equipament del Club Dorsal 19 per a competir una vegada més. A l’11ª volta a peu d’El Genovés, Nèstor Vercher Moll quedava 16é i Rafa Sastre Sendra arribava 18é de la categoria sènior.

Per veure dos habituals dels pòdiums este passat cap de setmana ens havíem de desplaçar fins a la província de Terol, més concretament a la bonica Mora de Rubielos per seguir la pista de quatre pegolins: Carmen Sala, Máximo Folqués, Vicent Sala i Pascual Sendra. Participaren en la 21ª Mitja Marató de Mora de Rubielos i en ella Carmen Sala va quedar segona de la categoria Veterana B i Máximo Folqués va pujar fins a dalt de tot el pòdium de la categoria Veterà A.


Altres atletes del Club Dorsal 19 van preferir la muntanya i per això van participar en els 12 quilòmetres del trail comarcal ‘Camí dels Bandolers’ de Senija. Estos 12 quilòmetres els pegolins els van cobrir en el següent temps: Paco Muñoz: 1:50:15; Juansa Miralles: 2:04:25; Rafa Sastre: 2:05:31 i Tania Navarro: 2:05:35Recordem també que diumenge dos pegolins participaven en la XIV EDP Vitoria-Gasteiz Marató Martín Fiz. Vicent Sendra Franqueza va cobrir el recorregut en 3:26:05; Alberto Pons Soriano ho va fer en 3:27:34Foto de Vicent i Alberto amb Martin Fiz.
719 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!