Nova mobilització a la Marina Alta perquè s’aturen els desnonaments

L’existència de més de 35.000 habitatges buits a la comarca i el fet que la majoria d’eixos immobles siguen dels bancs, provoquen que la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, amb un ampli recolzament, de nou convoque a la manifestació sota el lema ‘’Dignitat, pa, treball i habitatge’. Dissabte 17 de maig, a les 12 hores des de la Plaça Arxiduc Carles.
L’assemblea de les marxes 22M de la Marina Alta, per iniciativa de la PAH, amb el suport de Plataforma per la defensa de la sanitat pública, Plataforma per l’educació pública, Front Cívic Les Marines, ERPV, PCPV, Compromís, CC.OO., Intersindical i EUPV convoquen una manifestació, dissabte 17 de maig, sota el lema ‘Dignitat, pa, treball i habitatge’.

La PAH considera que l’existència de més de 35.000 vivendes buides a la comarca, havent-hi gent que ha sigut desnonada, i tenint en compte que la majoria d’habitatges buits són dels bancs, i mereix una resposta ciutadana contundent. Perquè la Marina Alta suma que “és una de les comarques amb més treball precari, que limita la capacitat de les famílies per a poder viure dignament”.

Els convocants d’esta nova manifestació argumenten que “ens trobem en una situació en què els deutes servixen per a consolidar una jerarquia i sistema, que subjuga als de baix, ja que els deutes estan servint els poderosos per a continuar explotant la gent. De tota d’esta voràgine caníbal, els majors beneficiats són els bancs, que han tornat a rebre diners públics, 40.000 milions d’euros, diners que junt amb els més de 130.000 milions ja donats, constituïx la major expropiació col•lectiva i social de riquesa de la història de l’estat espanyol, amb la conformitat dels poders fàctics (la banca forma part) i el sistema polític”.
Amb estos motiu la PAH de Dénia convoca una manifestació el 17 de maig, a les 12 hores, baix el lema “Dignitat, pa, treball i habitatge”. Amb el següent recorregut: Plaça Arxiduc Carles, carrer Patricio Ferrándiz, Diana, Marqués de Campo fins Tremp de Sant Telm, on es llegirà un manifest.
760 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!