Nou recorregut per al Pego Trail, el 24 de març

Unes 500 persones podran gaudir el diumenge dia 24 d’unes vistes espectaculars al terme de Pego i a la Marjal. Amb aquest objectiu el Club d’Atletisme Dorsal 19, des de la seua secció de muntanya, i amb el suport de la regidoria d’Esports, ha modificat el recorregut pel qual transcorreran les tres proves que formaran la cinquena edició del Pego Trail.

Organització i Ajuntament han sumat esforços per tal que la competició siga més vistosa, però, també més segura i més respectuosa amb les muntanyes. A més a més, compten amb la col·laboració d’altres clubs com el Club Ciclista Pego i les Valls o el Centre Excursionista Pego, i patrocinadors i entitats de poblacions veïnes. L’objectiu és que diumenge 24 tot isca a la perfecció, tal com s’ha explicat hui en la presentació de l’esdeveniment en roda de premsa.

El regidor d’Esports, Raül Tamarit, ha aportat els detalls d’aquesta edició, la número cinc, del trail.
El president de Dorsal 19, Vicent Sala, ha parlat del nou recorregut. L’eixida es farà des del Pla de la Font i pel carrer Llavador tots els participants aniran en direcció a la Penya del Gat per tal de pujar pel Xical i recórrer els barrancs de la Canal, les Coves i el Pintor. També es passarà per la Cova Negra. Raúl Tamarit ha destacat que, gràcies al treball de recuperació que ha fet la secció de muntanya de Dorsal 19 i el Club Ciclista Pego i les Valls, enguany es recorrerà per primera vegada la senda del Marroco.

A més de les novetats en el recorregut, el Pego Trail inclou altres aspectes nous en els quals han incidit tant el president del club, com el regidor, com el tècnic del Departament d’Esports, Josep Llorca. Un d’ells és la seguretat dels participants.

I, per últim, la tercera pota del pla organitzatiu, garantir el mínim impacte possible de les tres probes en l’entorn natural pel qual es disputaran. Un treball que realitzarà la secció de muntanya de Dorsal 19, com ha manifestat Vicent Sala i ha agraït la Regidoria d’Esports.

En definitiva, Dorsal 19, l’Ajuntament, Policia Local, Acció Urgent, Club Ciclista Pego i les Valls, Centre Excursionista i altres clubs de localitats veïnes, s’han coordinat per tal que el V Pego Trail siga tot un èxit. La participació s’estima en unes 500 persones, si continua el ritme actual d’inscripcions en el web de mychip. Enguany, una altra novetat és que hi ha tres modalitats d’inscripció diferents amb possibilitat de tindre o no samarreta de record o encomanar un entrepà per a reposar forces en finalitzar. La xifra final de participants es sabrà el diumenge 24, en donar eixida a la competició a partir de les huit i mitja del matí des del Pla de la Font.
590 Visites
Hola!!