Nou espectacle de “Burrera Comprimida”

”Deliris de grandesa” és el títol del darrer muntatge de Salvador Bolufer i tota la seua colla. L’obra s’estrena esta nit a partir de les 22.30 hores a l’Auditori del Verger amb motiu del 25é aniversari de la creació de la banda.

“Deliris de Grandesa” és una nova “Burribroma” poètica i desvergonyida de la companyia escènica “Burrera comprimida, S.A”, ordida amb la mateixa intencionalitat de sempre i proveïda dels mateixos recursos, però amb els textos renovats i amb les paròdies acoblades a l’actualitat més actual, segons els seu màxim responsable, el pegolí Salvador Bolufer.

En esta ocasió “Burrera Comprimida” comptarà amb la col•laboració directa i indirecta de l’Associació Musical del Verger, a més de l’estimable participació de Cristina Martí, una magnífica guitarrista de Pedreguer que últimament acompanya al grup. Bolufer ha destacat la presència de Cristina Martí per L’aportació artística i humana que representa per a “Burrera Comprimida”.

I entre la resta de personatges, molts que ja són coneguts a tota la comarca: el Pintat, el Tito, el general, Pastorelli, el Cosí i l’Escola de Teatre de Pego, que també col•labora amb l’últim muntatge de “Burrera Comprimida”. L’ auditori del Verger, equipat amb unes instal•lacions perfectament dissenyades, i dotat d’una acústica de molt elevada qualitat, va ser on fa cinc anys es va iniciar l’espectacle de “Burrera Comprimida”.

Bolufer va indicar a Ràdio pego que Seria un plaer veure les butaques plenes de gent disposada a rendir-li amb nosaltres un petit homenatge a l’alegria, al compàs d’unes amanides escèniques que intenten recuperar la dignitat del sentit de l’humor, patrimoni valencià tan maltractat últimament per les forces vives que leviten sobre les barreres imaginàries del be i del mal.

506 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!