Nitroslot Pego acull este diumenge la 3ª prova del Campionat Copalicante 1/24

És una escala superior a la que fins ara havien participat. Això ha implicat un repte important a l’hora de muntar els distints trams que conformen els circuits en els que es competirà este diumenge, a partir de les 8 del matí, a la sala d’usos múltiples de l’antic institut.
Diumenge Nitroslot Pego debuta en el Campionat Copalicante 1/24 amb l’organització de la 3ª prova. L’associació d’slot no és la primera vegada que organitza una prova d’este campionat. No obstant, en les anteriors edicions havia participat en el nivell 1/32, inferior al de diumenge.
El president e Nitroslot Pego, el Magre, explicava a Ràdio Pego que esta escala, 1/24, permet experimentar una conducció més real, notar una conducta del cotxe que afecta més el seu maneig i, assegurava, una conducció més divertida. A més de participar en un nivell més elevat.
Els cotxes que hi corren a escala 1/24 són més grans que els de l’escala 1/32. Els jugadors el que fan és comprar la maqueta, el xassís de ferro i les rodes d’espuma, la resta es deixa llibertat a la imaginació i habilitat de cada propietari. Esta circumstància provoca que un dels aspectes que es valora a l’hora de puntuar, siga el disseny del vehicle.
Diumenge, a partir de les 8 del matí i, fins aproximadament les 14.30h., al voltant d’una vintena de jugadors competiran amb dos vehicles a la tercera prova del Campionat Copalicante 1/24 que organitza Nitroslot Pego a la sala d’usos múltiples de l’antic institut de Pego. L’entrada és lliure i gratuïta per a totes aquelles persones que hi tinguen curiositat.
Des de Nitroslot Pego es mostren molt contents pel nombre de participants i també pel repte i el reconeixement que suposa acollir una prova d’estes característiques per a un club amb un nombre de socis baix. El Magre confessava que el muntatge dels trams per a les distintes categories que competixen «és molta feina perquè hi ha poca gent». Alhora és un estímul pel «reconeixement provincial i autonòmic que suposa».
827 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!