Néstor Portes es converteix en esportista d’elit

Després d’aconseguit la tercera posició en l’individual Sub 18 de Raspall.
El pegolí Néstor Portes, des què deixara aparcat el futbol i es decantara per la pilota, ha estat un no parar d’èxits. El gran ventall de modalitats i la seua facilitat per desenvolupar-se en el joc han convertit aquest jove esportista en una promesa de la pilota. Al mes de setembre, en una entrevista a Ràdio Pego confessava encara no tenir clar cap a quina modalitat, de les dos reines, decantar-se, si raspall o escala i corda. El que sí que tenia clar era que volia aconseguir la beca d’esportista d’elit per tots els avantatges que li reportaria.

Aquestes beques que concedeix el Consell estan destinades a sufragar, en part, les despeses ocasionades pels seus estudis i formació acadèmica, com a incentiu de la seua formació, en consideració als seus resultats esportius, les exigències de la seua preparació i el fet de representar un model per a la joventut.

Néstor Portes ha aconseguit aquesta condició d’esportista d’elit classificant-se en la tercera posició del Sub18 de raspall. En la partida que decidia aqueixa tercera posició, el pegolí va jugar contra Joan d’Alcàntera de Xúquer, subcampió en 2010. Néstor va guanyar clarament el seu rival, quedant 5 a 25.
704 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!