Néstor guanya al Trinquet d’Oliva

D’altra banda, aquesta vesprada a les 18:45 hores, a la Casa de Cultura, el Club de Bàsquet Pego informa als pares i les mares de l’alumnat de la seua escola sobre la propera temporada.
Dimarts passat es van poder veure dos importants partides de pilota al trinquet d’Oliva. En una d’elles jugava el jove pilotari pegolí Néstor Portes junt a Murillo. La parella guanyava la partida imposant-se, ni més ni menys, que per un contundent 5 jocs a 1, a Mata d’Oliva i Arnau d’Orba. Un resultat que confirma el bon estat de forma del pegolí.

D’altra banda, aquesta vesprada, a les 18:45 hores, a la Casa de Cultura, el Club de Bàsquet Pego informarà a tots els pares i les mares i, en general, a totes les persones interessades sobre l’inici de la nova temporada del bàsquet. En dita reunió s’abordaran diferents temes importants per al desenvolupament de l’activitat de 2011/2012 que van des de l’economia del club fins a les instal•lacions que s’utilitzaran, passant per l’organització del curs i els possibles canvis que es puguen donar en el seu funcionament.

Un altre dels esports que també es mou aquest cap de setmana és l’esquaix, que es prepara per a viure el VI Torneig 12 Hores d’Esquaix ‘Vila de Pego’. Demà divendres 16 de setembre, a les 20 hores i a la pista d’esquaix de ‘La Trilladora’ es procedirà al sorteig de la competició. Aquesta, es durà a terme el dissabte, 24 de setembre, a la pista d’esquaix que tornarà a acollir l’emoció d’aquest esport amb la concentració dels seues amants.

Els que també tenen feina aquest cap de setmana, més concretament dissabte, són els socis i les sòcies del Centre Excursionista de Pego. A les 19:30 hores han quedat per a treballar al local.
1201 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!