Música, dansa i poesia en la Festa Estellés

La celebració de l’Espai Veïnal conclogué el diumenge, amb la festa Estellés.L’esdeveniment, organitzat per la comissió Estellés de l’Associació Cultural Atzaïla, tingué lloc a les onze del matí al saló d’actes de l’antic institut.La setena edició de la festa es titulava «Ombres d’Estellés». Davant d’un públic que omplí el saló de gom a gom, es van succeir actuacions musicals, danses i un recital de poemes a càrrec d’alumnes dels col·legis Ambra, Carolina Sala, Rosalia Bondia, i Sant Antoni, i de l’institut Enric Valor.

Hi hagué qui recità versos de Vicent Andrés Estellés, fins i tot qui els va cantar, perquè l’acte començà amb la interpretació cantada del poema «Assumiràs la veu d’un poble» pels alumnes de quart de Primària del col·legi Ambra. Van estar acompanyats al piano pel músic Ferran Ferran.


També hi van participar rapsodes experimentats com Joan Femenia i d’altres no tan versats en la matèria, com la regidora de Cultura, Laura Castellà. Alguns recitaren versos d’Estellés, altres optaren per declamar estrofes d’altres autors, i fins i tot qui recità de pròpies, com Salvador Bolufer o el xiquet Rubén.


A més, a més, hi va haver dansa, amb coreografies creades per Eva Morera Folqués i música del disc «Estellés en solfa», amb la veu de Salvador Bolufer.1865 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!