Ciudadanos proposa al ple fer ús d’immobles municipals per a la vacunació contra la COVID

La situació sanitària a Pego serà assumpte a tractar en el ple ordinari del mes de gener que se celebrarà de manera telemàtica aquesta vesprada.

La corporació municipal es reunirà a través de Zoom a les set de la vesprada, sessió que es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube de l’Ajuntament de Pego.

En l’ordre del dia apareix una moció presentada per Ciudadanos en la qual el portaveu, Simón Ortolà, proposa que, amb l’objectiu de facilitar espai diferenciats del circuit habitual dels centres de salut per a la vacunació massiva de la població contra la COVID-19, es pose a disposició dels Centres d’Atenció Primària els immobles de titularitat municipal que reunisquen els requisits necessaris per a tal finalitat. I es proposa també instar a la Generalitat a dotar dels recursos humans i materials escaients als serveis d’Atenció Primària per a la tasca de vacunació.

D’altra banda, ahir el regidor de Ciudadanos feia públic un comunicat en el qual demanava a l’alcalde de Pego que sol·licite formalment a la Conselleria de Sanitat el confinament de Pego per a pal·liar la situació del municipi, que considera desbordada i sense control.


Ortolà, com diu en el comunicat, aposta pel tancament perimetral, però, diu, no està per la paralització de l’activitat econòmica a nivell municipal.

El regidor de Comunicació, Ricardo Sendra, ha contestat a aquest comunicat de Ciudadanos, en nom de l’equip de govern,. Assenyala que és la Conselleria de Sanitat qui decreta els tancaments perimetrals, com s’ha fet en el cas d’Oliva.


Sendra descarta la necessitat del tancament perimetral de Pego no només per les xifres actuals de contagis i casos actius, sinó també per la idiosincràsia del poble.


El regidor de Ciudadanos també ha posat l’accent en la decisió de l’equip de govern de tornar a obrir algunes de les instal·lacions esportives municipals.


Ricardo Sendra ha explicat el per què d’aquesta decisió de reobrir el camp de futbol i el pavelló, sense públic i per a les competicions oficials en marxa. També s’ha tornat a obrir la piscina per a bany lliure i amb una persona per carril. La Trilladora i la pista roja continuen tancades des del 18 de desembre.


De totes aquestes qüestions es parlarà en el ple ordinari del mes de gener, a celebrar aquesta vesprada, junt amb altres mocions que puguen presentar els partits de la corporació municipal.
1167 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!