Minibús gratuït per a acudir al Cementeri per Tots Sants

Per al diumenge 31 d’octubre i el dilluns 1 de novembre, Tots Sants, la regidoria de Cementeri de l’Ajuntament de Pego ha habilitat un minibús per a facilitar l’accés al Cementiri Municipal a tot el món. El servei és gratuït i funcionarà de 10 a 13 hores i de 15 a 19h. els dos dies. Les parades que realitzarà són les habituals de l’autobús a Gandia, amb la incorporació de dues més, una a la Plaça de l’Antic Regne de València i l’altra a l’inici del Passeig Cervantes, davant l’ermita de Sant Josep.
Tots Sants s’acosta i per tal de facilitar el tribut als difunts, als éssers volguts, la regidoria de Cementeris de l’Ajuntament de Pego ha habilitat, un any més, un servei especial de transport per als dies 31 d’octubre i 1 de novembre. Durant diumenge i dilluns, de 10 del matí a 1 de la vesprada i de 3 a 7 de la vesprada, un minibús gratuït permetrà la visita, de totes les pegolines i tots els pegolins, al Cementiri Municipal.

Aquest servei de transport especial per a Tots Sants realitzarà les parades habituals de l’autobús de la línia regular de Pego-Gandia, amb dues noves incorporacions, una parada a la Plaça de l’Antic Regne de València i l’altra a la part baixa del Passeig Cervantes, davant de l’ermita de Sant Josep, com explicava el regidor de Cementeri, l’independent Pascual Garcia.

Si l’Ajuntament de Pego facilita un minibús gratuït per a tota aquella gent que no disposa de vehicle propi o té dificultats per a apropar-se al Cementeri Municipal la vespra i el dia de Tots Sants, per a aquelles persones que sí que disposen de vehicle propi i s’apropen amb ell al Camp Sant, ha millorat la zona d’aparcament de l’entrada del Cementeri. Les millores, explicava Pascual Garcia, consisteixen en què “l’han asfaltat i està recentment pintat”.

Per a la vespra i el dia de Tots Sants, des de les regidories de Cementeri, Obres i Serveis i Parcs i Jardins, també s’ha estat adequant, “des de fa un parell de setmanes”, segons informava el regidor de Cementeri, la imatge del recinte que acull els difunts del poble de Pego.

Recordava l’independent Pascual Garcia que el dia de Tots Sants a les 4 de la vesprada el rector José Daniel Garcia oficiarà una missa al mateix Cementeri Municipal oberta a totes aquelles persones que hi vullguen acudir.

778 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!