Més d’un miler de persones a les Paelles de la Falla La Font

El grup dels 25 anys de casats es va imposar en el XXVIII Concurs de Paelles davant un centenar de rivals. La segona posició va estar per als amics de Raül Vercher. El tercer premi va recaure en la paella d’Ortí.
L’oratge és un bon termòmetre per saber com s’ha desenvolupat una activitat i, si l’any passat una ruixada a les hores centrals del dia del Concurs de Paelles va fer malbé el desenvolupament del mateix, enguany l’esplèndid sol que va lluir durant tot el dia va comportar que entre 95 i 100 paelles es dugueren a terme al Pla de la Font durant el XXVIII Concurs de Paelles que organitza la Falla La Font. Joan Pons, coordinador de l’activitat definia la jornada com “d’èxit rotund”, assegurant que “la gent s’ho va passar genial”.

Elegir tres paelles entre un centenar deu ser una tasca ben difícil per al jurat del XXVIII Concurs de Paelles de la Falla La Font. No obstant, ho van fer. El primer premi va recaure en la paella feta pel grup dels 25 anys de casats. El segon per als amics de Raül Vercher i el tercer per a la paella fet per Ortí. Joan Pons explicava que el sistema d’elecció del jurat s’ha anat adaptant a l’afluència de gent, el que fa molt difícil que es puga produir un empat entre paelles, ja que, en cas que este es produïra serien la Fallera Major i la Fallera Major Infantil les que elegirien entre les dos.

Agraïa Joan Pons, en nom de la Falla La Font, la col•laboració de la gent que hi participa en el Concurs de Paelles. Pons qualificava que esta cita amb les paelles al Pla de la Font, “per a la gent de mitjana edat, és una festa importantíssima”, junt a Pinyata i el ball de la capitania.

L’èxit del Concurs de Paelles es va traslladar també a la V Fira d’Stock de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, que es desenvolupava alhora al Passeig Cervantes, per on van desfilar milers de pegolins i pegolines per veure que oferien els més de trenta comerços que van eixir a gaudir de la festa.
508 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!