Més de 35 xiquets i xiquetes assistiran a les classes de natació que comencen dilluns

En els últims dies s’ha parlat molt dels canvis realitzats per la Regidoria d’Esports de cara a la temporada nova de cursos de natació a la piscina coberta municipal de Pego. De fet, dimecres passat el Partit Popular presentava un escrit a l’Ajuntament, destinat al regidor d’Esports, Raül Tamarit, per tal de traslladar-li queixes presentades per alguns dels usuaris i usuàries. De les noves mesures, el PP posava l’accent en assumptes com la supressió de les classes d’aquagym, l’eliminació de les classes per a nadons o el canvi de la periodicitat del pagament dels cursos, que ara és trimestral en compte de mensual.

El regidor i el tècnic d’Esports, Raúl Tamarit i Josep Llorca, han aclarit les qüestions plantejades pel PP i han manifestat que les queixes que han arribat a l’Ajuntament de Pego han estat unes poques i estan sent totes ateses. Per exemple, l’horari d’obertura serà ampliat a partir de dilluns i serà de 7 del matí a 9 de la nit sense cap interrupció a migdia. A més, a més, l’edil ha anunciat que es modificarà l’ordenança municipal que regula l’ús de la piscina coberta amb l’objectiu de donar solució a alguns dels problemes detectats, com la periodicitat de pagament. I ha destacat que enguany s’ha ampliat el nombre de grups dels cursos de natació infantils per a donar cabuda a més de 35 xiquets i xiquetes. Escoltem les seues declaracions.

D’altra banda, en el seu escrit Populars Pego feia una proposta d’oferir una escola multiesportiva i gratuïta durant el mes de setembre. Punt al qual també ha contestat Raül Tamarit.
770 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!