Més de 1500 pegolins i pegolines visiten les tres copes de La Roja

El major nombre de visites es va produir per la vesprada, tot i que pel matí tres de les quatre escoles de Pego no es van voler perdre l’esdeveniment.
Durant tota la jornada d’ahir, des de les 11 i fins a les 20h., la Casa de Cultura de Pego va ser l’edifici més visitat del municipi. Al seu saló d’actes es custodien tres copes, que per a moltíssima gent són tres tresors. Es tractava de la copa del món de futbol, guanyada per la selecció espanyola l’any 2010 al Mundial de Sudàfrica i dos eurocopes, la de 2008 i la de 2012.


Tenint en compte la nodrida escola de futbol municipal i que el futbol és l’esport que més passions desperta, sobretot entre el gènere masculí, però també entre el femení, no és d’estranyar que milers de pegolins i pegolines visitaren els tres trofeus que es van exposar a Pego de la mà de la Reial Federació Espanyola de Futbol.L’alcalde de Pego, un apassionat del futbol, ens explicava l’originalitat de les copes. Una de les eurocopes és original, va ser un regal a la Federació Espanyola de Futbol pel seu centenari (2008). Les altres són rèpliques que la FIFA dóna als països guanyadors. Els originals només s’aconseguixen si un país guanya tres anys consecutius o cinc anys alterns.
Enrique Moll declarava que “és un motiu de satisfacció que la gent vinga a la Casa de Cultura a fer-se fotos”. Milers de pegolins i pegolines van acudir a observar i a tocar els tres trofeus futbolístics i hui les fotos d’eixe moment inunden facebook.
Per a tranquil•litat de tots els pegolins i totes les pegolines, des d’alcaldia ens han informat que esta visita no té cap cost per a les arques municipals. És cortesia de la Reial Federació Espanyola de Futbol.
642 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!