Més de 100 paelles al concurs de Paelles de la Falla La Font

La guanyadora va ser la presentada per Fusteria Vella-Nova. El segon premi va recaure en la paella cuinada per Vicente Ortí i el tercer el va aconseguir la penya 49. Al veterà concurs es van unir els comerciants amb la Fira de l’Stock. La festa va durar fins ben entrada la vesprada.
La Falla La Font va tornar a demostrar, en l’any del seu 60 aniversari, com de popular és el seu concurs de paelles.
Se’n van inscrirue 103 i van participar, finalment un bon nombre d’elles, aquelles que van estar llestes abans de les 14.15 hores. Així que el jurat ho va tindre complicat.
De fet, entre la paella guanyadora i la segona classificada només va haver un punt de diferència.Finalment, però, la senzillesa en ingredients s’hi va imposar. Enrique Escrivà va ser l’encarregat d’anunciar els guanyadors a porta tancada. El primer premi va ser a per Fusteria Vella-Nova.
El segon classificat va estar la paella de Vicente Ortí
i en tercer lloc es va classificar la penya 49.
El cuiner que va aconseguir captivar el jurat explicava que el secret és “que s’ha fet a ull”, sense mesures.Confessava que era el primer any que hi participava i el premi li ha vingut de la mà de la simplicitat, d’una paella “de faves i carxofes” i “arròs bomba”.
Amb 103 paelles apuntades al Concurs de Paelles de la Falla La Font i mig poble al Pla de la Font, el president de la Falla La Font, Fernando Oltra, recordava “que el poble de Pego sempre participa molt d’estes paelles” i manifestava que “estem molt contents perquè a banda de la falla pot participar tot el poble”. Natalia Morera, Fallera Major de la Falla La Font, convidava a assistir a este i altres actes de la falla, un desig que reiterava la Fallera Major Infantil, Andrea Arbona. Pepa González, la presidenta de la Falla La Font, confiava que la resposta de la gent durant les falles siga tan intensa com la de les paelles.


620 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!