Martín Berasetegui ens felicita les Festes Nadalenques als pegolins i a les pegolines

El cuiner basc, que té entre els seus més estrets col·laboradors al pegolí Sergio Martínez, ens trasmet, a tots els pegolins i a totes les pegolines, optimisme per a 2013.
Martín Berasategui duu 35 anys dedicant-se al que més li agrada, a cuinar. Això l’ha dut a estar en el més alt del món de la cuina. Martín Berasategui ha revalidat, en la Guia Michelín 2013, sis estrelles i seguix sent el chef de l’Estat espanyol amb més estrelles en territori nacional.
El seu restaurant més conegut està a Lasarte am una qualificació de 3 estreles Michelín, sent considerat un dels més coneguts representants de la nova cuina basca. També disposa d’altres restaurants com el del Kursaal a Donosti, amb una estrela Michelín o el del museu Guggenheim de Bilbao.
Entre els seus més estrets col·laboradors de Berasategui es troba el pegolí Sergio Martínez que ha fet possible que el gran cuiner basc felicite estes festes tan especials a tots els pegolins i les pegolines a través de les ones de Ràdio Pego. Com és costum en ell, la seua felicitació respira optimisme.
Martín Berasategui expressava que “a tots els pegolins i les pegolines, amb tot l’afecte del món, el que vull és que tingueu unes festes increïbles; que estiguen les vostres vides plenes de projectes per a 2013 i que això ens va a mantenir amb l’espurna i amb l’alegria que tenim sempre. Així que una forta abraçada a l’audiència de Ràdio Pego i que tinguem tots un any impressionant i unes festes bones, multiplicades per 1000.”
809 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!