Homononsapiens, “els reis mags del món de la música”

Dissabte 22 de desembre actuen i l’entrada que es pagarà per veure’ls és de 2 euros o d’un joguet. Els diners que recapten aniran destinats a la compra de joguets destinats als xiquets i les xiquetes de famílies amb pocs recursos econòmics. Una iniciativa que s’unix a la del Club de Bàsquet Pego i a la de Joves Socialistes. El concert té lloc el dissabte, 22 de desembre.
A les portes de la nit de Nadal i apropant-nos a la nit de Reis, diverses són les propostes d’arreplegada de joguets per als xiquets i les xiquetes de famílies amb pocs recursos econòmics. Enguany han estat tres les iniciatives que s’han donat a Pego per a recollir joguets. D’una banda, el Club de Bàsquet Pego. De l’altra els Joves Socialistes de Pego, que es presentaven al públic pegolí amb esta iniciativa.

La tercera iniciativa tindrà lloc demà dissabte, 22 de desembre, per la nit a un pub de Pego i ve de la mà del grup de música, Homononsapiens. Pablo Téllez, veu del grup, explicava que la idea és que “l’entrada al concert valdrà dos euros o un joguet”. Els diners que es recapten, aclaria Téllez, seran “per a comprar joguets”.
Així, Homononsapiens es convertiran, com apuntava el seu cantant, en “els reis mags del món de la música”. La idea fa temps que els ronda pel cap, però les circumstàncies no els havien permés dur-la a terme. No obstant, al coincidint la data del concert dissabte, 22 de desembre, molt pròxima a Reis, ha pogut apostar per ella. Apuntava Pablo Téllez que, si ix bé, la seua meta és repetir l’experiència l’any que ve, però amb un muntatge molt més ambiciós.
1014 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!