Maria Pérez Femenia exposa al Centre d’Exposició de Pego

La inauguració de la mostra és a les 7 d’aquesta vesprada. Els quadres d’aquesta pegolina estaran exposats fins el 29 de gener. L’horari del Museu d’Art de Pego és de dilluns a dissabte de 6 a 8 de la vesprada.
Aquesta vesprada s’inaugura, al Centre d’Exposicions de Pego, la mostra dels diferents quadres que pinta la pegolina Maria Pérez Femenia. Una dona que viu des de fa molts anys a Benidorm, però que se sent contenta de fer la seua segona exposició al seu poble natal.

La relació de Maria Pérez Femenia amb la pintura només té sis anys d’edat, però ja l’ha duta a exposar en dues ocasions. Ella va començar a dedicar-s’hi a partir de 2005 gràcies a l’estreta relació amb una amiga pintora. Després d’ajudar-la en una difícil situació, es va produir el vincle amb la pintura, ja que la seua amiga s’interessà per si Maria sabia pintar. Maria li contestà que pintar no, però dibuixar. Eixa contestació la dugué a endinsar-se en el món dels traços i els colors. Aquest és un exemple que l’edat no és una barrera per provar coses noves.

Maria Pérez Femenia mostrarà al Centre d’Exposicions de Pego des d’aquesta vesprada i fins el dissabte 29 de gener, quadres de tota classe, però sobretot paisatges i flors, patis andalusos farcits de colors que pengen de les parets, que sorgeixen del terra, de les macetes que els inunden.

La mostra s’inaugura aquesta vesprada a les 7. Entre setmana es pot visitar de dilluns a dissabte de 6 a 8 de la vesprada.
615 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!