Mari Carmen Cambrils dedica els 2 Goya a l’equip d’animació, família i amics

Divendres passat parlàvem amb l’animadora cinematogràfica i ens traslladava el seu desig d’aconseguir per fi un premi Goya. Les probabilitats eren altes, perquè formava part de l’equip d’animació de tres cintes nominades, però, Mari Carmen ho veia molt difícil.

Doncs, el somni s’ha fet realitat i no han sigut un, sinó dos les estatuetes que suma al seu palmarès i èxits professionals. Cal destacar, que un dels Goya ha estat per a la primera pel·lícula animada de llarga duració en què Mari Carmen Cambrils ha treballat, titulada Unicorn Wars, dirigida pel gallec AlBerto Vázquez. Un filme que ha competit contra Tadeo Jones 3; Los demonios de barro; Inspector Sun i la maldición de la viuda negra; i Black is Beltza II, en l’apartat de millor pel·lícula d’animació.

El segon Goya és el de l’apartat de millor curtmetratge d’animació, per a Loop, de Pablo Polledri. Cambrils és una de les animadores també d’un altre dels curts finalistes, La primavera siempre vuelve, de Alicia Núñez Puerto.

Amb els dos premis Goya, la pegolina s’ha tornat a València, ciutat on viu actualment i s’ha incorporat a la faena, amb noves metes i projectes. Escoltem a Mari Carmen Cambrils.

1111 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!