Marc Pons deixa Fama

Ahir es va acabar el gran somni del ballarí pegolí, Marc Pons, a Fama després de perdre el repte contra Kevin. A mesura que van passant les setmanes augmenten les expulsions i ara, només estan les nominacions per a expulsar, sinó també els reptes entre ballarins. La de Marc era la primera expulsió d’aquest tipus.
Fa temps que sobre les esquenes de Marc penjava l’ombra del neguit de l’expulsió. Afortunadament, s’anava lliurant setmana rere setmana, d’eixa ombra, però, finalment, ahir, no va poder superar-la. I és que a mesura que van passant les setmanes el concurs de Fama, a bailar! va afegint dificultats per a continuar en l’acadèmia televisiva. Aquesta setmana s’incorporava la modalitat de repte igual a expulsió i Marc ha estat el primer damnificat.

Com sol passar en aquestes coses, el jurat va valorar les dues últimes actuacions de Marc Pons López de molt positives, de tenir l’habilitat de créixer dalt l’escenari davant la pressió, tot i que també apuntaven a que, pot ser eixa evolució “ha arribat massa tard” i per això els seus companys el reptaven, perquè el veien “més dèbil”. Siga com siga, els últims dies d’acadèmia Marc ja intuïa que l’eixida de Fama podia estar pròxima, tot i continuar albergant l’esperança de continuar, com a bon lluitador.

El jurat va afirmar ahir per la nit que la decisió de a qui expulsar “ha costat molt”. Així mateix, definien Marc com un alumne exemplar que pot enfrontar-se al món professional una vegada isca de l’acadèmia. I és que el pas per Fama i tot el que puga haver après Marc és “el principi d’una llarga carrera” a la que encara li queda molt de recorregut. El que és segur és que del seu pas pel concurs haurà après qüestió bàsiques del ball que li serviran en el seu futur com a ballarí, el vullga encaminar cap a on siga. Així mateix, des d’ací el que desitgem és que Marc Pons, una vegada fora de Fama comence a gaudir del que ha viscut dins, ja que allí no ho va poder fer per la pressió contínua, almenys és el que assegura.


664 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!