La història de les màscares obrirà els actes al voltant de Carnestoltes

La conferència titulada ‘les màscares des de l’antiguitat fins els nostres dies’ serà impartida, demà dijous, a les 20 hores, a la Casa de Cultura, per l’historiador de l’Art, Adrià Espí. Aprofitant l’avinentesa també es farà entrega del premi del cartell de carnestoltes 2011.
Podríem dir que, com avantsala de les Carnestoltes, el dijous, 24 de febrer, a les 20 hores s’ha programat, des de la regidoria de Festes, la conferència ‘les màscares des de l’Antiguitat fins els nostres dies’ que correrà a càrrec de l’historiador de l’art, Adrian Espí Valdés. Una de les intencions d’aquesta conferència, explicava el regidor de Festes, Ricardo Cabrera, és donar “una pinzellada més cultural, un altre enfocament al Carnestoltes”.

Aprofitant la conjuntura d’eixa conferència i tenint en compte que enguany el cartell guanyador per a anunciar carnestoltes ens mostra un rostre pàlid i arrodonit cobert amb una màscara roja, eixe mateix dijous 24 de febrer s’entregarà el premi del Concurs del Cartell de Carnestoltes que ha guanyat, per segon any consecutiu, José Antonio Garcia.

Les obres finalistes del XIX Concurs de Cartells de Carnestoltes restaran exposades a la Casa de Cultura fins a passada la Pinyata.
582 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!