Marc Pons convida la ciutadania a gaudir i interactuar en el Festival d’Arts Escèniques

Cada dia que passa el Carnestoltes està més a prop. Esperem el canvi anunciat en les previsions meteorològiques per a gaudir aquest cap de setmana sense preocupacions de la 37 edició de la Baixada del Bullent i del Pregó d’Atzaïla, actes que dissabte donaran inici al Carnestoltes 2023.

Però, enguany els dies més esperats són, en primer lloc el dissabte 18, perquè tindrem la tercera edició del Festival d’Arts Escèniques, que torna a febrer -la situació sanitària va obligar l’any passat a retardar-lo i fer-lo en abril-; i, en segon lloc, el dissabte 25 perquè recuperarem per fi la Pinyata com a fi de festa.

Enguany la programació del dia 18 inclou també un passacarrer de disfresses infantil de matí i la festa del Carnestoltes més tradicional a Pego, a la nit, amb orquestra i discomòbil.

Aquests actes han estat organitzats per les regidories de Festes i Cultura de l’Ajuntament de Pego, és per això que hem entrevistat els responsables d’aquestes àrees, Enrique Moll, i Laura Castellà, junt amb el director del festival d’Arts Escèniques, el coreògraf pegolí Marc Pons. Aquest últim ha afirmat que a Pego hi ha molta gent talentosa, motiu pel qual compta cada vegada amb més veïnes i veïns i més col·lectius a l’hora d’organitzar el festival. I, d’altra banda, ha fet una crida a la ciutadania perquè s’involucre, interactue i participe activament amb els i les artistes que hi haurà a cada un del set escenaris. Ho escoltem a continuació:

 

598 Visites
Hola!!