Marc Giner i Néstor Portes, en ratxa

El tennista pegolí, Marc Giner, als seus 27 anys, ha aconseguit este passat cap de setmana proclamar-se campió de F19 Futures, Orysol ITF de la Platja de Gandia. Per la seua part, el pilotari pegolí Néstor Portes, la setmana passada guanyava dos de tres partides. En esports també cal informar que, des de hui i fins l’1 de setembre la pista d’atletisme del Pujol romandrà tancada per tasques de manteniment.

Feia temps que no teníem notícies del tennista pegolí Marc Giner. Però este cap de setmana, ben a prop de casa, ha aconseguit el seu 19é títol. Ho ha fet als 27 anys, situant-se en el nº451 de l’ATP.

A la platja de Gandia Marc Giner ha guanyat el F19 Futures, Orysol ITF 25,000, derrotant en la final a Álvaro López San Martín per 7-5 6-2. El tennista pegolí s’estrenava esta temporada i ho feia aconseguint sumar un nou títol al seu haver, el que fa19 de la seua carrera. Les pròximes setmanes continuarà jugant a la Comunitat Valenciana, més concretament en els esdeveniments ITF 20 de Dénia, del 23 al 29 de juliol i ITF 21 Xàtiva, del 30 de juliol al 5 d’agost.

Canviem de pilota, per a parlar de raspall perquè la setmana passada el pilotari pegolí Néstor Portes Morell va disputar tres partides de les que, tot i les altes temperatures, que van fer molt pesat el joc, segons ha expressat en les xarxes socials el jugador, va guanyar dos de tres, perdent a Castelló de Rugat, en les semifinals del Trofeu Bollo i guanyant a Piles i a Bellreguard.

D’altra banda, des de la regidoria d’Esports han informat que des de hui 23 de juliol i fins a l’1 de setembre, les instal·lacions de la pista d’atletisme del Pujol romandran tancades per a procedir a tasques de manteniment i ressembra del camp.

1985 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!