Marc Giner en les semifinals del VI Obert de Tennis ‘Vila de Pego’

El pegolí podria tornar a repetir la gesta de l’any passat si esta vesprada guanya a José Alejos i demà al finalista que isca del partit entre Santiago Penades i Juan Miguel Such. Les semifinals es jugaran a partir de les 18h., al Club de Tennis de Pego.
El bon tennis continua al VI Obert de Tennis ‘Vila de Pego’ que des de dilluns està disputant-se al Club de Tennis de la localitat. Hui divendres es juguen les semifinals del torneig a partir de les 18h. D’entre les quatre raquetes que esta vesprada es baten en terra eixiran les dos que dissabte, també a partir de les 18h., es vegen les cares per demostrar qui està en millor moment esportiu.

Ahir es disputaven quarts de final. Santiago Penades guanyava al rus Ivan Gakhov desprès que este últim es retirara quan perdia 7-5/5-0. També guanyava un dels favorits Miguel Such que s’enfrontava a la revelació del torneig, David Susanto per 3-6/6-3/6-2, Such i Penades jugaran avui la primera semifinal a les 18 h. en la pista 4.

Per l’altra part del quadre, es jugava un dels millors partits vist fins ara en la terra del Club de Tennis Pego entre Ignacio Gonzálbez i José Alejos. Este últim va aconseguir imposar-se al veterà jugador de 41 any per 7-6/2-6/6-3.

Per al final, reservem el paper del pegolí que seguix amb peu ferm cap a la revalidació del títol. Marc Giner guanyava contundent al cap de sèrie nº8 Samuel Corraliza per 6-1/6-1, Marc disputarà l’altra semifinal contra José Alejos també en la pista 4 en finalitzar el primer partit de semifinals.

Repassem el camí de Giner fins les semifinals, guanyava en 1/16 a Casco per 6-0/6-2 en 1/8 a Casanova per 6-0/6-3 i com ja em dit abans en els 1/4 a Corraliza per 6-1/6-1


Les semifinals enfronten:
Santiago Penades –Miguel Such
José Alejos – Marc Giner

Esta vesprada, el públic present estarà molt pendent del que faça el pegolí Marc Giner, el campió del V Obert de Tennis ‘Vila de Pego’ que està a un pas de poder repetir la gesta de l’any passat i proclamar-se, per segona vegada consecutiva campió del torneig pegolí. No obstant això, abans de confirmar res, Marc Giner haurà de demostrar a la pista que tots els campionats que està disputant arreu del món el mantenen en el punt ideal per a vèncer tots els obstacles.
711 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!