Mans Unides Pego recapta més de 700 euros en un sol dia

La recaptació es destinarà a dur endavant la construcció d’una granja pilot integral a Nigèria. Aquest projecte té una pressupost de més de 86.000 euros i junt a Pego contribuiran altres pobles on també existeix una delegació de Mans Unides. Enguany a més, la campanya global de Mans Unides duu el lema “Mares sanes, dret i esperança” i té com a objectiu reduir la mortalitat a causa de la maternitat en els països subdesenvolupats. Mans Unides està de Campanya i una vegada més a Pego no han faltat les sòcies d’aquesta organització no governamental per al desenvolupament, catòlica i de voluntaris, per a recaptar fons. El dijous, dia de mercat és la millor ocasió, per a eixir al carrer i elles ho saben. Fins a 798 euros es van poder recaptar. Aquest diners aniran destinats al projecte que enguany han triat per a què es duga a terme a Nigèria. Es tracta d’una granja pilot integral on s’ha de crear una instal•lació per a dur aigua de reg, una altra instal•lació per a crear una piscifactoria, entre d’altres qüestions a desenvolupar. El projecte total està pressupostat en més de 86.000 euros el que implica que el que recapte Pego durant aquest any es posarà en comú amb d’altres delegacions de Mans Unides repartides per tot l’estat espanyol, com explicava Fina Peretó, delegada de Mans Unides a Pego.

A banda d’aquest projecte, al que dedicaran pràcticament totes les activitats que realitzen durant aquest 2008 la delegació de Mans Unides a Pego, l’ONG ha posat en marxa la seua campanya anual, que enguany es desenvoluparà sota el lema “Mares sanes, dret i esperança”. Fina Peretó explicava per a Ràdio Pego la seua finalitat, focalitzada en ajudar a què les mares dels països en vies de desenvolupament no moren en el part. A més, l’ONG intenta, amb aquesta campanya, trencar amb la tradició de països com Àfrica on les dones no poden estar en presència d’homes que no siguen de la seua tribu, com és el cas dels metges.

Informaven des de Mans Unides Pego que enguany no s’ha pogut celebrar el tradicional “Sopar de la Fam” perquè no s’han trobat suficients mans solidàries per a organitzar-lo, pel que fan una crida perquè l’any que ve no torne a passar. Tot i que asseguren que la resposta dels pegolins i pegolines és prou bona, de fet en un sol dia, recordem-ho s’han recaptat 789 euros.662 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!