Mans Unides organitza una «Caminada per una bona acció» pel 7 d’abril a Pego

Mans Unides Pego s’uneix a una iniciativa a nivell nacional amb motiu del 60 aniversari de l’ONG: una caminada solidària que recaptarà fons per un projecte dirigit a dones de l’Índia.

Carmen Ribot, Chelo Pastor, Mari Carmen Vicens i Mónica Miralles, membres de Mans Unides Pego, han presentat aquest matí l’activitat aquest matí, en companyia de la regidora de Participació Ciutadana, Rebeca Bañuls. Segons ha explicat Mónica Miralles, es tracta d’una caminada pel poble que es durà a terme el 7 d’abril.

Les inscripcions per participar en la caminada tenen un preu de 5 € i es faran el mateix 7 d’abril abans de que comence. Els diners recaptats seran destinats a posar en marxa un projecte d’emprenedurisme, per ajudar a dones de l’Índia a posar en marxa les seues pròpies empreses.

La caminada començarà a les 12 del migdia des de la plaça del Mercat i tindrà un recorregut de vora els 4 quilòmetres que ha explicat MariCarmen Vicens.

En finalitzar, es durà a terme un sorteig de regals entre tots els inscrits donats per establiments col·laboradors. Qui no puga participar en la caminada, podrà col·laborar fent una aportació a la causa via Dorsal 0 amb un sms de mòbil. S’ha d’escriure la paraula CARRERA i enviar aquest missatge al número 28014. El cost d’aquest missatge serà d’1’20 euros, quantitat que serà donada íntegrament a Mans Unides. A més, es pot comprar la samarreta a la Merceria Raquel Miralles, junt amb el dorsal de la cursa, segons ha contat Carmen Ribot.

1717 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!