Maite Ferrandiz podria encapçalar la llista del PP

L’executiva del Partit Popular de Pego i el seu comité electoral, òrgans controlats ambdós per militants del sector zaplanista, estan immersos des de fa mesos en l’àrdua labor de trobar un candidat per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Un dels noms que s’ha posat sobre la taula, segons el Levante de Alacant és el de Maite Ferrándiz, esposa de l’exalcalde i líder d’Iniciativa Independent, Carlos Pascual. La presidenta del comité electoral avança que dos dones i un home són els possibles candidats . El primer edil Ortolà insistix en el fet que està disposat a liderar als populars
El propi exveí ha demanat el vot per al seu cònjuge recentment en el transcurs d’una entrevista televisiva. A més, el president del PP en les comarques d’Alacant, José Joaquín Ripoll, va obrir les portes del partit als independents. Una maniobra que ha sigut interpretada com un intent d’evitar que els populars perden la diputació.

Respecte d’això de la possibilitat que Ferrándiz siga la candidata dels populars a Pego, la presidenta del comité electoral i secretària del PP, Pilar Ortolà, va dir ahir que «sí que hi ha un esborrany de llista» encara que va matisar que l’esposa de Pascual no apareixeria en este cas. Amb tot, el cap de llista no està ni de bon tros clar de moment. De fet, Ortolà va concretar que els populars remenen a «dos dones i un home» com a possibles candidats. La presidenta del comité electoral va assegurar que no hi ha ningú descartat i que inclús Carmelo Ortolà podria ser l’home triat a pesar que l’actual alcalde, de tall campsista, està absolutament enfrontat amb la direcció del partit a Pego, en mans dels zaplanistes Eduardo Síscar i Fernando Gil.
En este orde de coses, el mateix Carmelo Ortolà va declarar a este diari que «jo estic disposat a encapçalar la llista del PP» perquè, entre altres coses, «complisc les condicions que es van marcar com són no estar implicat en cap procés judicial i ser l’alcalde en l’actualitat» .

La decisió de triar un candidat no té data i hora de moment si bé la popular Pilar Ortolà va assenyalar que «fins a Sant Josep no estarà decidit el nom perquè volem estar molt segurs» .436 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!