L’última oportunitat per al tren Gandia-Dénia

El Ministeri de Foment i la Conselleria d’Infraestructures es reuniran el dimarts per a intentar tancar el conveni del traçat Dénia-Gandia i que la línia siga al maig una miqueta més que una altra promesa electoral

Encara queda un indici d’esperança. En els últims temps, les dos administracions que han d’impulsar el projecte de tren entre Dénia i Gandia s’han mostrat pessimistes sobre que es poguera desbloquejar en breu esta infraestructura reivindicada des de fa 12 anys per la Marina Alta i la Safor. Durant tot el mandat polític actual i l’anterior, tant el Ministeri de Foment com la Conselleria d’Infraestructures s’han retret mútuament falta de voluntat per a firmar el conveni de finançament d’un projecte del que ningú dubta a un costat ni a l’altre del riu Molinell, però que se seguix encallat en el quilòmetre zero.

Ara, almenys, ambdós administracions pareixen disposades a intentar aconseguir un acord o, si més no, a debatre el conveni. La cita està ja fixada en les agendes de València i Madrid, amb el que el pròxim 20 de febrer es reuniran en una mesa el secretari d’Estat d’Infraestructures i Planificació del Ministeri de Foment, Víctor Morlán, i el conseller d’Infraestructures i Transport, José Ramón García Antón.

En la reunió de dimarts que ve entre García Antón i Morlán s’intentarà desbloquejar el projecte del tren de via ampla entre Dénia i Gandia, pel que s’antulla com l’última oportunitat que el projecte siga, en el mes de maig, una miqueta més que una repetició de les promeses electorals de l’any 2003.
651 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!