L’XI Fira de Comerç de Pego desgela les temperatures

Milers de persones passaren, dissabte i diumenge, pel recinte del mercat municipal per a no perdre’s cap detall dels expositors de la nova edició de la fira més consolidada de la població. Les activitats programades durant els dos dies van enriquir l’oferta dels comerços participants.
Amb el so de les sirenes de les ambulàncies d’Acció Urgent podríem dir que va començar l’XI Fira de Comerç de Pego. Es devia al simulacre de rescat d’accident de trànsit que, cap al migdia van protagonitzar. Es tracta del xoc entre un cotxe una moto. L’expectació, tot i el fred, va ser multitudinària. Els més joves, no perdien detall, gravant amb els mòbils tots i cadascun dels moviments d’Acció Urgent per rescatar les 5 persones implicades en l’accident.


Entre activitat i activitat, els representants polítics, la directora de Creama i l’ADL de Creama Pego van tenir temps per inaugurar les noves instal•lacions de l’ens al municipi, actualment en front del recinte del Mercat Municipal.
Altres sons que es van poder escoltar durant l’XI Fira de Comerç de Pego van ser els de les danses valencianes amb les postisses com a protagonistes.
Com en la resta d’activitats que es van succeir durant dissabte i diumenge per a enriquir l’XI Fira de Comerç de Pego, tot i el fred, centenars de persones arropaven les actuacions.

Si durant el dia la gent anava de fora a dins i viceversa del mercat municipal, on es concentraven els establiments comercials, en caure el sol, l’interior es transformava en l’indret més acollidor.

La vesprada de dissabte, Ràdio Pego interrogava la regidora de Creama i Comerç de Pego, Pepa Sendra, sobre com valorava esta XI edició de la Fira de Comerç de Pego. Sendra explicava que “la gent està molt animada i s’ha aconseguit que la gent entrara dins”. Apuntava la regidora que “els comerços estan molt contents de la Fira perquè esta està evolucionant favorablement”.


A la foto: la presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals, Victòria Pastor; el guanyador del segon premi de cartells de la fira, Raúl Alentado; la regidora de Creama i Comerç, Pepa Sendra i l’ADL de Creama Pego, Alicia Carbonell


La presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, Victòria Pastor, coincidia en assenyalar que “està a tope […]” i descrivia el dissabte com “un èxit” i comentava que a “alguns comerços els està anant molt bé”.

I què opinava la gent present a la Fira de Comerç sobre l’esdeveniment i el seu ambient? Doncs és justament el que passem a oferir-vos a continuació. Ràdio Pego els va fer, principalment estes dos preguntes: Per què és important una fira de comerç i com veus el seu ambient? A la primera pregunta ens contestaven que “és important per a què els comerciants puguen mostrar el que tenen i que la gent de Pego no se n’haja d’anar fora a buscar el que tenen a Pego”, en eixa línia s’apuntava que la fira “potencia el comerç local”. També ens contaven que, “com la resta d’anys m’agrada vindre, pegar una miradeta, vore que és el que hi ha i gaudir de tota la gent”. “La gent té la possibilitat de vore tots els comerços que participen en el poble i és una manera de reunir-se i fer festa tots junts”, afegien.

Sobre l’ambient, ens explicaven, d’una banda que “està molt atrevit, molt ple, amb la gent molt animada”. També suggerien que els bars i restaurants del municipi s’implicaren més en la Fira, ja que les dos barres que hi havia muntades enguany eren un punt d’atracció fix. Inclús se suggeria que allò òptim seria que a la Fira de Comerç isqueren tots els establiments del municipi.
971 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!