L’oposició participarà en la Junta de Govern de l’Ajuntament de Pego

L’executiu local, que encapçala l’alcalde Enrique Moll, ha oferit a l’oposició la possibilitat de participar en la Junta de Govern durant els quatre anys d’aquesta nova legislatura. En el ple extraordinari celebrat aquest matí s’ha adonat, entre altres, d’aquest oferiment. “Encara que no és obligatori fer-ho així, creiem convenient que en la Junta estiguen representats els tres partits (PSPV, PP i Compromís)”, ha matisat el primer edil.

El repartiment, ha explicat, serà equitatiu respecte als vots obtinguts els passats comicis, per la qual cosa el PSPV comptarà amb tres representants, el Partit Popular amb dos i Compromís amb un, “quedem a l’espera que els partits de l’oposició ens comuniquen el nom dels regidors que ocuparan el càrrec, així com els dels suplents”.

A més d’informar sobre la nova Junta de Govern, en el ple s’ha adonat també d’altres apartats relatius a la composició de l’executiu. A més de les delegacions, fetes públiques fa uns dies, s’ha informat que Raül Tamarit i Juanjo Arbona ostentaran els càrrecs de tinent alcalde i segon tinent alcalde, respectivament.

Un altre dels apartats, que en aquesta ocasió ha precisat el vot dels edils, ha sigut el de la composició de les comissions informatives. De nou s’han confeccionat de manera equitativa tenint en compte els resultats de les eleccions: el PSPV tindrà 4 representants, el PP 3 i el grup Compromís 2. Proposta que ha comptat amb els vots a favor de l’equip de govern, l’abstenció del PP i els vots en contra dels edils de Compromís.

També s’ha votat l’horari de les sessions plenàries. Aquestes continuaran celebrant-se el primer dijous de cada mes a les 19 hores, en el cas de les ordinàries i en horari d’hivern (de novembre a maig), i a les 20 hores en horari d’estiu (s’ha ampliat i serà de juny a octubre). Les sessions extraordinàries se celebraran a les 8 del matí.

869 Visites
Hola!!