L’oficina de turisme de Pego i les Valls puja de nota en l’auditoria de renovació de la Q de Qualitat

L’Ajuntament de Pego continua apostant per la qualitat en el turisme i ho demostra any rere any millorant la nota de qualitat. Enguany han obtingut 7,98 punts. Esta distinció aporta diferenciació amb la resta d’oficines de turisme, ja que és l’única de la comarca que manté la certificació.
L’any 2009 l’oficina de turisme es va adherir a l’ICTE, Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, i va obtindre la Q de Qualitat turística després de passar la corresponent auditoria de certificació. Els dos anys següents 2010 i 2011va passar l’auditoria de seguiment amb bona nota. En 2012 i 2013, la Tourist Info Pego i les Valls va renovar la Q, demostrant l’excel•lència del servei d’atenció al turista. Una excel•lència que millora any rere any com demostren els successius increments en la nota obtinguda, des del 7,18 de l’any 2009 als 7,98 punts d’enguany.
Una bona feina que, amb este reconeixement, recompensa i alhora ompli de satisfacció les dos persones que hi treballen a la Tourist Info de Pego i Les Valls.

Esta distinció aporta a la Tourist Info de Pego i Les Valls un plus de diferenciació amb la resta d’oficines de turisme, ja que és l’única de la Marina Alta que manté la certificació a hores d’ara. A la província d’Alacant hi ha 11 municipis amb oficines certificades, 6 a València i 8 a Castelló.

Va ser el passat 19 de setembre quan una auditoria externa va valorar la faena que fan la tècnica de turisme i l’informadora turística durant tot l’any per a controlar que es garantisquen els màxims estàndards de qualitat en direcció, acollida i atenció al visitant, aprovisionament de material i màrqueting, així com infraestructures i manteniment de les instal•lacions.

En aquesta avaluació, destaca l’informatització del registre de visitants i el control de stock, així com l’actualització de la pantalla tàctil (que ha estat subvencionada al 50% per l’Agència Valenciana del Turisme).

També s’ha valorat la presència en les xarxes socials: Facebook (amb 1400 fans), Twitter (amb 400 seguidors), Pinterest (programa de fotos), WordPress (programa de notícies), Youtube (amb vídeos de les festes de Pego), Wikiloc (amb 5 rutes) i Google +.
944 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!