L’Ivace destina quasi 200.000€ a la modernització del polígon industrial de Pego

Segons ha informat aquest matí la Generalitat Valenciana, l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha anunciat la inversió d’un milió d’euros per a millorar i modernitzar 6 àrees industrials de la Marina Alta i la Marina Baixa.

Les àrees industrials beneficiades són el sector 2 del polígon de Pego, amb 197,025 €; Les Galgues de Pedreguer rebrà 197.222,8 euros; Madrigueres de Dénia, rebrà una inversió de 157.283,07 euros; El Safareig de la Nucia 64.083,77 euros i a Ondara, hi ha dues ajudes, una per a Marjals 5-6-7, de 195.729,03 euros, i altra per a la zona industrial l’avinguda Marjals-Avinguda Alacant, que ascendeix a 196.251,78 euros.

Aquestes subvencions s’emmarquen en la convocatòria d’ajudes per a projectes de millora, modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics corresponent a 2022, que compta amb un pressupost de 38,3 milions d’euros, la major inversió realitzada fins al moment.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha subratllat que “aquest tipus d’ajudes tindran una intensitat del 98,6% i permetran millorar serveis i infraestructures i modernitzar les àrees industrials de la Marina perquè continuen sent competitives”.

“Són també -ha continuat Climent- un clar exemple de l’aposta decidida de la Conselleria i de l’Ivace per l’economia productiva, el teixit industrial i per generar ocupació estable i de qualitat”.

Entre les actuacions subvencionables en les àrees industrials de la Marina Alta i la Marina Baixa es troba la implantació de carril bici i de marquesines per a les línies d’autobús, la millora en el subministrament elèctric i de les zones verdes, així com de l’enllumenat públic, mitjançant energies renovables, i de la senyalització del trànsit i dels carrers.

També es realitzarà l’obra civil per a la implantació de fibra òptica, s’instal·larà vigilància a través de CCTV connectat a la Policia Local, així com servei contra incendis, directori d’empreses i creació d’eina web amb informació del polígon industrial.
825 Visites
Hola!!