L’Infantil masculí de bàsquet guanya la tercera plaça dels Mini Jocs de la Marina Alta

L’infantil femení de bàsquet obté una quarta plaça, igual que Mar Sala en 2000 metres llisos. Amanda Pons queda sisena en 80 metres llisos.
Un centenar de joves esportistes de Pego van participar en la IX edició dels Mini Jocs de la Marina Alta que organitza el Consorci Esportiu de la Marina Alta durant el cap de setmana passat. En la cerimònia d’obertura, que va tenir lloc divendres passat, van participar 1.300 esportistes que van realitzar la desfilada davant d’un poliesportiu, el de Dénia, abarrotat de públic.

Els Mini Jocs, que se celebren cada dos anys, reunien en esta edició a 19 delegacions participants, el que va suposar la participació d’uns 1.300 xiquets i xiquetes, un centenar d’ells i d’elles pegolins, que van competir per a intentar obtenir la millor classificació de les diferents modalitats a elegir. Els esports que es van practicar van ser futbol masculí, futbol sala, basquetbol, handbol, atletisme, voleibol, vela, escacs, tenis taula, gimnàstica rítmica, pilota valenciana, tenis i la gran novetat d’aquesta edició, la natació. A més, com a esports d’exhibició, se sumen pilota valenciana femenina, patinatge, rugbi, badmiton i wushu.

La Delegació Pegolina va participar, de tots aquests esports, en futbol, futbol sala, handbol, pilota, atletisme i bàsquet, segons explicava la regidora d’Esports, Marian Tamarit, que alhora detallava que l’equip que “més alt va arribar va ser l’infantil masculí de bàsquet que van quedar tercers i sí que varen tindre dret a medalla; les xiques de bàsquet en infantil, quasi, quasi, van quedar quartes[…] després Mar Sala va quedar quarta en 2000 metres i Amanda Pons va quedar sisena en 80 metres llisos”.

Les competicions es van a desenvolupar durant tota la jornada acompanyada pel bon oratge fins a la clausura i l’entrega de medalles, diumenge a les 13 hores. Expressava Marian Tamarit que els Mini Jocs són una experiència “superbona perquè els xiquets s’ho passen superbé, competeixen en altres esports als que normalment no juguen i es relacionen en tots els xiquets passen el cap de setmana allí, el que fa que l’experiència siga molt, molt positiva”.


621 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!