Lilit i Dionís revolucionen Aldaia

Junt als ‘Autòmats’ van ser els grups que més van destacar en la II edició del Melic Festival que va tenir lloc divendres passat a Aldaia.
Als Informatius de Ràdio Pego hem volgut destacar una notícia que duia avuí el diari digitar ‘L’Informatiu’ perquè els pegolins van sorprendre gratament el públic de l’Horta nord que va assistir al II Melic Festival. La notícia diu així:

“El cartell prometia, però el resultat va ser inclús millor del que es podia esperar. Poques vegades tenim l’oportunitat d’escoltar en la mateixa nit dotze bandes d’un nivell tan elevat com les que es donaren cita el passat divendres en Aldaia. La “Sala XY Rock” de la localitat de l’Horta va ser l’encarregada d’acollir este festival que se suma [als que ja han marcat un abans i un després] al panorama musical valencià. Al llarg de la vetllada, els assistents gaudiren de tot un repertori de sons que viatjà des de les balades més romàntiques fins el rock més dur, passant pel rap i l’ska.

Les portes s’obriren poc després de les deu de la nit. A eixa hora, desenes de persones esperaven amb impaciència a la porta del recinte. Algunes d’elles s’havien traslladat des de diferents punts del País Valencià per assistir al macroconcert, però d’altres venien de molt més lluny (de Catalunya i, inclús, de Madrid). Vingueren d’on vingueren, tots acudien a la “Sala XY Rock” per gaudir d’una nit de música reivindicativa i de qualitat. Al llarg de la vetllada, grups i solistes de la talla d’Ender, In*digna, Batà, Ovidi Twins, Red*Roja i Desechos (ex-Hechos Contra el Decoro, caps de cartell d’esta segona edició del Melic Festival) passaren per l’escenari aldaienc. Tot i això, les millors interpretacions de la nit corregueren a càrrec dels Autòmats i de Lilit i Dionís. Els primers ja mostraren les seues qualitats artístiques durant el XI Circuit de Música en Valencià (del qual es proclamaren guanyadors), mentre que els segons continuen sorprenent al públic allà on van, amb el seu característic folk-rock i les seues cançons plenes d’humor i crítica social.

En este cas, els Autòmats interpretaren un miniset acústic que, sens dubte, va calar fons al cor dels assistents. Lilit i Dionís, en canvi, optaren per una posada en escena més roquera i impactant (el seu cantant va aparèixer a l’escenari en pijama i espardenyes), amb la qual aconseguiren posar-se el públic a la butxaca, tot i que la seua actuació va començar després de les cinc de la matinada. El festival va acabar quan ja trencava l’alba, però, fins l’últim moment, els assistents no pararen de ballar i corejar les cançons dels grups participants”.
657 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!