CREAMA analitza el paper de la dona emprenedora davant de la crisi

Ho farà el proper dijous 21 d’octubre. Des d’una perspectiva realista i d’àmbit comarcal es convidarà a les assistents a prendre partit en la confecció d’un mapa de valors, tendències i estils de lideratge que puguen ser útils per a empreses i empresàries, treballadores i autònomes destinades a millorar la qualitat social i financera de la Marina Alta.

El Consorci per a la Recuperació Econòmica i de l’Activitat de la Marina Alta (CREAMA), en col•laboració amb l’empresa Acom Events, ha organitzat una conferència-col•loqui-tertúlia per a analitzar el paper de la dona emprenedora davant de la crisi. Es tracta d’aportar una altra visió des d’un punt de vista femení i empresarial enfront de les queixes, els laments i les desesperacions que en estos temps tan convulsos inspira l’economia. Des d’una perspectiva realista i d’àmbit comarcal es convidarà a les assistents a prendre partit en la confecció d’un mapa de valors, tendències i estils de lideratge que puguen ser útils per a empreses i empresàries, treballadores i autònomes destinades a millorar la qualitat social i financera de la Marina Alta.

No es tracta d’una xerrada convencional perquè s’ha optat per un format més fresc i alternatiu. Les participants seran també protagonistes d’este esdeveniment. Abans de començar la conferència, les empresàries estaran assegudes en taules rodones de tres persones, es presentaran i aportaran la seua visió sobre el tema al voltant d’un desdejuni interactiu. Esta jornada de reflexió i debat se celebrarà el dijous 21 d’octubre, en el restaurant Primera Línia de Dénia, de 9’30 a 11’20 hores del matí. Començarà amb una breu i divertida exposició sobre el tema perquè les distintes taules puguen inspirar-se per a treballar interactivament. Una vegada finalitzat el temps de treball, en primera ronda, s’exposaran les distintes aportacions de cada taula i després hi haurà una altra ronda de treball més concreta on les distintes taules enfocaran la seua atenció en aquelles idees que aporten més valor i signifiquen un bot positiu per a fer front a la crisi en el nostre entorn més immediat de la Marina Alta.

Les empresàries interessades a assistir a esta jornada han de realitzar la seua inscripció en qualsevol de les Agències de Desenvolupament Local que CREAMA té a Benissa, Calp, Dénia, El Verger, Gata de Gorgos, Ondara, Pego, Pedreguer, Vaig poblar Nou de Benitaxell, Teulada-Moraira i Xàbia.


635 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!