Lilit i Dionís, nominat a Millor disc de folk dels Premis Ovidi per ‘El temps dels pobles’

Els Premis Ovidi, arriben enguany a la seua 11ª edició i ho fan realitzant la gala de lliurament a l’Auditori de Castelló, eixint per primera vegada de la ciutat de València. La gala es durà a terme diumenge 13 de novembre.

a1307345788_10Els Premis Ovidi tenen com a objectiu reconèixer anualment la tasca que fan els músics valencians i ja en sabem quins grups i cantants valencians han estat nominats enguany. Els Premis Ovidi contemplen 11 categories diferents i, entre totes elles, enguany trobem un grup pegolí, Lilit i Dionís, que està nominat a Millor Disc Folk de l’any pel seu treball El temps dels pobles, editat per Mésdemil.

Lilit i Dionís competix en esta categoria amb tres grups més: Xaluq, nominat per Empelt; Musicants, nominat per Adsabara i Tarquim, nominat per Marendins.

a0851768019_10
E
n 2012, en la 7ª edició dels Premis Ovidi, Lilit i Dionís van ser finalistes en la categoria de Millor disseny pel seu àlbum Sense Permís de la NASA.

Enguany els Premis Ovidi arriben a la seua 11ª edició i ho fan amb un canvi important i és que, per primera vegada eixiran de València. I és que la gala de lliurament dels guardons es realitzarà el proper diumenge 13 de novembre a l’Auditori de Castelló.

2073 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!