Lilit i Dionís, cosmonautes ‘Sense permís de la NASA’, es presenten a Pego

El llançament del seu segon treball discogràfic coincideix amb la celebració del cinquè aniversari de la unió de Lilit i Dionís. “Sense permís de la NASA” recull l’eclosió musical d’una formació singular a l’escena valenciana, nascuda a Pego i altres pobles de la Marina Alta, creadora d’una fusió única entre la música balcànica, els ritmes llatins i la cançó folk més ballable, tot adobat amb esperit teatral i un fort sentit de l’humor. Dissabte presenten a Pego el seu nou treball. A partir de les 10:30h. estaran a ‘La Manta al Coll’ de Ràdio Pego amb Xavi Morant. A les 19h. a la Casa de Cultura i, a partir de la mitjanit, concert a La Trilladora.
Ovnis, escafandres o espardenyes i botiges es barregen en el segon treball de la banda pegolina Lilit i Dionís, ‘Sense permís de la NASA’, un disc que s’ha cuit, “després d’un llarg treball al nostre centre espacial de les muntanyes de La Marina”, declaren des de Lilit i Dionís. Des d’aqueix punt s’han llançat “a l’estratosfera ‘Sense permís de la NASA’ per a explorar paisatges cosmonàutics, i submergir-nos en constel•lacions musicals remotes.” És per això que, “Tremolen els controladors aeris i els alienígenes de bona família s’amaguen apressadament”, adverteixen.

En la seua nova aventura discogràfica, Lilit i Dionís s’embarquen en un creuer interestel•lar cap a nous espais estilístics, sonors i temàtics, i com no podia ser d’una altra manera, ho fan des de l’àmbit popular, sense burocràcies, autoritzacions i, sobretot, “Sense permís de la NASA”, títol d’aquest treball.

“Sense permís de la NASA” recull l’eclosió musical d’una formació singular a l’escena valenciana, creadora d’una fusió única entre la música balcànica, els ritmes llatins i la cançó folk més ballable, tot adobat amb esperit teatral i un fort sentit de l’humor.

A més, al disc de Lilit i Dionís prenen importància, a parts iguals, la música i la imatge, i és que fidels a la recerca de noves fronteres, han comptat amb la dissenyadora Neus Mahiques com encarregada de la part gràfica. El resultat és un treball gràfic espectacular, amb reproduccions fotogràfiques de relleus fets a mà, i amb imatges en 3D que es poden veure mitjançant les ulleres polaritzades incloses al disc, el primer en valencià en utilitzar aquest sistema.

“Sense permís de la NASA” és un títol no sols metafòric, ja que l’eclèctica formació s’ha armat amb escafandres, ovnis d’espart i botiges supersòniques per enviar un missatge a la lluna. Serà demà dissabte, 22 d’octubre de 2011 al llarg d’un dia temàtic. Els components de Lilit i Dionís començaran a les 10:30h a Ràdio Pego. Es farà la presentació del disc al programa “La Manta al Coll” de Radio Pego, amb signatura d’originals inclosa, i posteriorment, a partir de les 15:00h al programa “El Musicari” de Radio Nou.

A les 19.00 h tindrà lloc una roda de premsa a la Casa de la Cultura de Pego amb la participació de Josep Orihuel en qualitat de presentador, Joan Ortolà com a cantant del grup, Andreu Laguarda en representació de Mésdemil, Enric de Gràcia com a representant de la productora audiovisual Figa Produccions, Rafa Esplugues dels estudis On Tracks i Jonnhy Manhatan i Josep Nadal com a col•laboradors del disc, i posteriorment s’enviarà el missatge a l’espai. A les 24:00, tindrem un final de festa a La Trilladora de Pego amb les actuacions de Jonnhy Manhatan and the Pep’s Band, Pellikana amb la col•laboració de Rapsodes i Lilit i Dionís.

574 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!