El Pego Preferent va empatar front al Torrent

El Juvenil va tornar a arrasar al Cervantes i continua líder. En bàsquet, els sènior, tant el masculí com el femení guanyen els seus partits de dissabte i es situen en la primera posició de la seua categoria.
Avui comencem els esports amb futbol. Més concretament amb el Pego Preferent fent-nos ressò de la crònica de golsmedia. Diu així:

“En un encontre disputat en la vesprada de diumenge en Sant Gregori, marcat pel tremend ruixat que va descarregar des del minut 20 fins al final de la primera part, Torrent CF i Pego no van passar de l’empat inicial a zero gols. Els torrentins van fer tot el que van poder per a guanyar, però la mala sort es va encruelir amb ells en dos tirs de Montoya que van pegar en els pals. Els pegolins van apel•lar al seu ofici i experiència per a rascar un punt en la seua visita a Torrent.

L’equip dirigit per Manuel Gómez, un Torrent CF que venia de guanyar per 0-1 a Alberic, va eixir des del principi disposat a canviar la seua imatge com a local i, fruit de la seua espenta inicial, ja en el minut 2 de partit va gaudir d’una immillorable ocasió per a marcar. En tres quarts de camp, Borja Navarro va habilitar l’espai, on va aparèixer Montoya que, guanyant-li l’esquena a la defensa visitant, es va quedar sol davant del porter i va disparar molt bé, però quan ja es cantava el gol en les grades, el baló va pegar en la part interior del pal dret i va eixir amb un efecte rebotat passejant-se per la mateixa línia de gol sense voler entrar. Una veritable mala sort per als locals en eixa primera gran jugada d’atac.

Per la seua banda, el Pego començava a espolsar-se la pressió inicial del rival i tractava de buscar els balons llargs i d’aprofitar, en els balons alts l’envergadura dels seus atacants, sobretot del seu nou. Un parell d’indecisions entre la saga i el porter Alfaro, en eixa primera meitat, a punt van estar de ser aprofitades pel Pego.

En la segona meitat, el Torrent CF va eixir com en la primera, en tromba -aplacada ja la pluja torrencial- i buscant sense vergonya la meta dels rogets, embastant per moments un bonic joc de combinació. En el minut 56, després de diversos rebuigs en l’interior de l’àrea, el baló es va quedar mort als peus de Montoya, que va provar fortuna trobant-se novament amb el pal i el rebuig del porter al servei de banda. També ho va intentar Patrick amb un tir enverinat i amb efecte que es va perdre lleugerament per damunt de la porteria.

Va continuar el Pego de Miñana ben proveït arrere i buscant la seua oportunitat en alguna contra i amb desplaçaments llargs, però el Torrent CF, molt seriós també en defensa, donava més sensació de perill. Així i tot, en ambdós àrees, diverses faltes directes a la vora de la frontal van crear inquietud, però ni Torrent CF ni Pego van aconseguir marcar tampoc a baló parat. En el minut 90, l’àrbitre va mostrar la targeta roja directa al centrecampista del Torrent CF, Ricardo Penella, que estava sent, en la segona meitat, el jugador més destacat.

Comptat i debatut, un empat que deixava insatisfet el Torrent CF, per quant en el Sant Gregori encara no coneix la victòria i diumenge bé va poder aconseguir-la, i que sap millor per a un Pego que va semblar que es conformava amb l’empat i que continua en la part alta de la classificació del grup III.”

Pel que fa al Juvenil, aquest continua arrassant els seus contrincants. En aquesta nova jornada tornava a marcar quatre gols al seu rival, el Rayo Ibense, tot i que el seu tècnic, José Luis ‘Canari’ reconeixia que “en la primera part no hem estat a la nostra altura” i desvelava que una de les coses que s’està treballant en els jugadors és “que no es confien” per la bona ratxa que porten.

En la segona part el rival dels rogets no aconseguia tirar ni una sola vegada a porta, el que indica el canvi d’actitud del Juvenil en el terreny de joc, canvi que es va produir, en gran part gràcies a les substitucions fetes per ‘Canari’.

Dos dels quatre gols van estar a baló parat, el que mostrava, segons el tècnic roget el bon treball de l’equip i dels jugadors individualment.

Dissabte l’afició del Juvenil va poder assistir al debut de dos rogets. D’una banda Javi com a porter i de l’altra Arnau com a davanter. José Luis ‘Canari’ els valorava i disculpava els nervis de la primera vegada. Així mateix, apreciava l’avantatge d’una bona banqueta de jugadors.