L’IES Enric Valor de Pego està d’estrena

Hui, per acomiadar la primera promoció d’aules que han estat a l’IES Enric Valor de Pego des de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat, la comunitat ha organitzat el primer acte de Graduació i entrega oficial d’orles que tindrà lloc esta vesprada a les 19.30 hores al pati de l’institut. Abans, però, estrena la ‘I Cursa Verda’, una manera diferent de introduir l’alumnat que el curs que ve començarà a anar l’institut. A més, una activitat original per apadrinar els arbres que es plantaran al pati perquè donen ombra a algunes zones. La ‘I Cursa Verda’ té lloc des de les 11.30h. fins les 13h.

18622390_10211642689936676_4487584176799818615_nDesprés de l’emotiva ‘Vetlada literària’ que ahir van protagonitzar els i les alumnes de 2n de Batxillerat al teatre municipal de Pego, amb acompanyament de piano improvisat en directe inclòs, per arrodonir la lectura de poemes i la visualització d’alguns treballs que els acompanyaven. Hui continua el comiat de la primera promoció d’alumnes que han estat a l’IES Enric Valor de Pego des de 1r d’ESO i fins a 2n de Batxillerat. 6 anys de la seua etapa formativa a l’institut. Un fet que s’ha volgut reconèixer des del centre amb el primer acte de Graduació i entrega oficial d’orles que tindrà lloc esta vesprada al pati de l’IES. Una activitat que es durà a terme gràcies a tota la comunitat educativa, però, especialment, gràcies a la tasca de dos professores: Maite Morell i Rosa Berbegall. Així, la cita de divendres és a les 7.30 de la vesprada al pati de l’IES Enric Valor.

Hores abans d’este merescut reconeixement, l’IES Enric Valor acull la I Cursa Verda‘. Una activitat en la que participen l’alumnat de 6é de Primària dels col·legis Ambra, Carolina Sala, Rosalia Bondia, Sant Antoni i Joanot Martorell i l’alumnat de 2n d’ESO.

IMG_0702La ‘I Cursa Verda’ pretén posar en contacte l’alumnat de 3r d’ESO que tutoritzarà a l’alumnat que l’any que ve s’incorpora a l’institut en 1r d’ESO, a través de la Tutoria entre Iguals (TEI), un programa que es va implantar l’any passat a l’IES Enric Valor i que com a objectiu previndre les conseqüències de l’assetjament escolar, personal, educatiu i social, a través del procés integrador de l’alumnat. Així, s’ha pensat esta ‘I Cursa Verda’ que pretén que hi haja una coneixença prèvia i és que la ‘I Cursa Verda’ que es realitzarà des de les 11.30h. fins les 13h.,  s’ha de córrer per parelles. El circuit és per les rodalies de l’IES Enric Valor. La ‘I Cursa Verda’ acabarà al pati de l’institut amb l’apadrinament d’un dels arbres que es plantaran al pati del centre educatiu per proporcionar-li zones d’ombra. Els arbres que es plantaran els facilita l’Ajuntament de Pego.

3118 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!