L’IES Enric Valor de Pego comptarà, per primera vegada, amb un cicle formatiu de grau superior el curs 2018/2019

Concretament es tracta del cicle Desenvolupament d’aplicacions web, una fita que portaven demanant des de fa anys i que per fi s’ha aconseguit, amb el suport de l’Ajuntament de Pego i l’AMPA de l’IES Enric Valor, apunten des de la directiva del centre educatiu de Secundària. Este cicle formatiu de grau superior permet que, per primera vegada, l’institut pegolí complete tot el ventall de nivells de formació professional de la família d’Informàtica i Comunicacions.

Recentment ha eixit publicada l’oferta de Cicles Formatius de Grau Superior de cara al proper curs 2018-2019, i esta reflectix com, per primera vegada, l’IES Enric Valor de Pego comptarà en la seua oferta educativa amb un Cicle Formatiu de Grau Superior. En concret, el cicle Desenvolupament d’Aplicacions Web. Amb esta nova oferta, l’IES Enric Valor de Pego completa tots els nivell de formació professional de la família d’Informàtica i Comunicacions: Desenvolupament d’Aplicacions Web (Grau Superior), Serveis Microinformàtics i Xarxes (Grau Mitjà) i Informàtica d’Oficina (Formació Professional Bàsica). Tots ells en horari diürn.

El cicle Desenvolupament d’Aplicacions Web té una durada de dos cursos acadèmics amb un total de 2.000 hores de formació i acredita, en acabar el cicle, el títol oficial de “Tècnic Superior en Desenvolupament d’Aplicacions Web”.

Es pot optar per accés directe amb els títols de Batxiller, Universitari, Tècnic o tècnic Superior de Formació Professional, o estudis equivalents. L’accés serà mitjançant prova quan no es complisquen els requisits d’accés directe i l’alumnat interessat tinga 19 anys d’edat o els complisquen durant l’any en curs.

Tot l’alumnat interessat (i que acomplisca les condicions) podrà triar este Cicle en la preinscripció que s’inicia el proper divendres 18 de maig i que estarà oberta fins el 31 de maig. A més esta incorporació al currículum formatiu de l’IES Enric Valor també implica que allí es realitzarà la prova d’accés a Cicles Formatius de Grau Superior, en la seva opció B (tecnologia), a més de la prova de grau mitjà que ja porten cursos realitzant. La inscripció a la prova d’accés és del 17 al 31 de maig.

A més dels cicles de tecnologia, l’IES Enric Valor de Pego també impartix el Cicle Formatiu de Formació Professional Bàsica d’Agrojardineria i composicions florals.

 

2615 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!