L’èxit de la ruta dels cirerers en flor motiva la programació d’una nova excursió

L’oficina de Turisme de Pego i Les Valls ha incorporat a la seua programació turística una nova ruta dedicada a la recol•lecció de la cirera anomenada ‘Temporada de cireres’. La data de realització és el 6 de juny.
La difusió de les activitats proposades per l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls s’estén. Una bona mostra va estar l’èxit aconseguit amb la ruta ‘Els cirerers en flor’, una ruta que el temps va obligar a retard, ja que el fred hivern va fer retardar la floració dels cirerers. Malgrat aquest factor que en un principi podria semblar negatiu, la curiositat per conèixer el paisatge blanc que ofereixen els cirerers en flor ha estat demostrada amb la fidelitat de resposta de la gent. Això ha motivat que l’Oficina de Turisme, junt a l’empresa que organitza les rutes, Aestas, hagen decidit ampliar la programació amb una nova ruta, aquesta vegada amb els cirerers carregats de fruita.

Així, el proper diumenge 6 de juny, tindrà lloc eixa nova ruta anomenada ‘Temporada de cireres’ que es durà a terme en l’època de plena producció de la cirera. En aquesta ocasió es realitzarà un recorregut carregat de colors ben vius, com són el roig del fruit i el verd de l’arbre, on es podran contemplar les cireres en època de recol•lecció. L’excursió inclourà la visita als punts d’interès més característics de la zona. A més donarà a conèixer el despoblat morisc de la Roca, a La Vall d’Alcalà, i descobrirà la cova del Rull, situada a La Vall d’Ebo; una cova rica en estalactites i estalagmites. Per últim es tindrà l’oportunitat de comprar cireres. I si el passeig ens obri la gana, es podrà degustar un dinar típica d’aquesta l’última localitat.

El preu de l’excursió és de 5.50 euros, inclòs en el preu la visita guiada i l’entrada a la cova. Si els participants es volen quedar a dinar, s’haurà de pagar un suplement de 12 euros.

667 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!