L’Espai Veïnal Antic Institut posa a disposició de l’estudiantat la seua biblioteca i sala d’estudis

Això permet que estudiants d’Universitat, d’Institut i qui està preparant proves tan importants com unes oposicions o el MIR puguen estudiar de nit o fins a altes hores de la matinada, entre setmana o el cap de setmana. Perquè és molta la gent que n’està fent ús, des de l’Espai Veïnal s’ha encetat una campanya de recollida de mobiliari com puguen ser prestatgeries, cadires i taules de tot tipus.

espai veinalL’Ajuntament de Pego havia rebut darrerament algun avís informant que els llums de l’Espai Veïnal Antic Institut es quedaven encesos per la nit. L’explicació la coneixíem fa unes setmanes enrere, durant ‘Vesprada Política’. El centre sociocultural disposa d’una biblioteca i d’una sala d’estudi de les que actualment fan ús estudiants d’Universitat, d’Institut o aquells i aquelles que estan preparant proves tan importants com unes oposicions o el MIR, com explicava Toni Ribera, membre de l’Assemblea General de l’Espai Veïnal.

Pego, pel nombre d’habitants que té, no es pot permetre tindre un aula d’estudi que estiga 24 hores oberta. I l’Espai Veïnal Antic Institut «és un espai habilitat en funció de les necessitats de la població o de certs col·lectius», explicava Aina Gonzàlez, també membre de l’Assemblea General de l’Espai Veïnal. 25398652_560169527658695_5609700886454979757_nÉs per això que este permet suplir eixa mancança. I és que en època d’exàmens principalment, però també en altres, la biblioteca i sala d’estudis del centre estan molt actives. D’ahí que durant la setmana, però, sobretot els caps de setmana, en passar de nit o a deshores per l’Espai Veïnal, no siga estrany veure els seus llums encesos.

La gran demanda d’este servei ha provocat que des de l’Espai Veïnal s’encete una campanya de recollida de mobiliari com puguen ser prestatgeries, cadires i taules de tot tipus. És per això que es demana a la població que, si vol desfer-se d’eixe tipus de mobiliari, el porte a l’Espai Veïnal els dies 27, 28 i 29 de desembre o el 2, 3 i 4 de gener de 9 a 13.30h. Des de l’Espai Veïnal també poden fer-se càrrec de recollir-lo. Només cal comunicar-ho i posar-hi d’acord.

2101 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!