La venda de loteria de Nadal augmenta a Pego

Amb els comptes encara per tancar, l’administradora del Saurí d’Or, Maribel Fillol, apunta que han «pujat un poc» respecte al 2016, quan ja van experimentar un tímid augment. Com és habitual a Pego, les terminacions més demandades han estat el 13, el 69 i el 15. Enguany també s’ha sumat la tendència del 155.

sauri or 3Hui ens hem apropat al Saurí d’Or, a l’administració de loteria de Pego, per a parlar amb la seua gerent, amb Maribel Fillol i conèixer detalls sobre la venda de loteria de Nadal en este 2017. Ha estat un matí feiner perquè s’ajunta la gent que habitualment juga a altres tipus de sortejos, més les persones que van a comprar a última hora algun número que no tenen, algun que han llavat sense voler o el que han perdut… ens explicava Maribel Fillol.

sauri or 4El 13, el 69, el 15 i, com a novetat, el 155, han estat les terminacions més demanades a Pego per al sorteig de la Grossa de Nadal. El Saurí d’Or tenia algun dècim que finalitzava en 13 i en 69, però la resta les ha hagudes de demanar a d’altres administracions.

Tot i que quan ha acudit Ràdio Pego al Saurí d’Or l’administradora encara no havia tancat el recompte de vendes i, encara queden unes quantes hores perquè es puguen comprar dècims, Maribel Fillol confirmava que la tendència, com ja passara en 2016, és alcista i enguany les vendes han tornat a augmentar, encara que tímidament.

Confirmava Fillol que a la gent li agrada tindre el dècim físicament, per això habitualment la gent acudix a l’administració o el compra a les distintes associacions i col·lectius que els venen. No obstant això, la venda per internet també continua en augment. sauri orI a més, les demandes arriben des de qualsevol punt de la geografia espanyola. És gent que busca dates importants de les seues vides o números que han somniat, segons assenyalava Fillol que confirmava que la Grossa de Nadal és molt diferent a la de la resta de sortejos de l’any.

El Saurí d’Or no ha repartit mai la Grossa, un segon, un tercer o un quart premi, però l’administradora assegura que si enguany toca farà una gran festa i confia que la plaça s’òmpliga de gent per celebrar-ho. Pel que puga passar, però, tot l’equip del Saurí d’Or anirà a treballar preparat per a l’ocasió, ben presentable per si els mitjans venen a cobrir la gran notícia.

1556 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!