L’Espai Veïnal Antic Institut celebra el seu primer aniversari

Dissabte i diumenge té preparades un fum d’activitats en les que participen la majoria d’associacions que estan convivint en l’excentre educatiu. Un programa que reflectix l’esperit amb què va nàixer l’Espai Veïnal, el de permetre unir esforços, col·laborar entre associacions i conèixer-se per poder teixir una mateixa peça.

14568112_10210532697143935_3630901269732979866_nFa poc més d’un any les portes de l’Espai Veïnal Antic Institut es van obrir per mostrar a la població de Pego quin era l’esperit col·lectiu d’este nou centre sociocultural que alberga un important nombre d’associacions del municipi. En aquell moment, durant el programa en directe que va emetre Ràdio Pego per no perdre’s res, Miwi, un dels components de l’Assemblea de l’Espai Veïnal va explicar que l’esperit del centre era el de «participar en conjunt per donar molta més vida a un projecte col·lectiu». Unir esforços, col·laborar entre associacions i conèixer-se per poder teixir una mateixa peça.

Este cap de setmana per celebrar el primer aniversari de vida de l’Espai Veïnal Antic Institut, este s’ompli d’activitats per a gaudir i conviure.

En l’organització del programa han participat, sinó totes, la majoria d’associacions que actualment compartixen l’Espai Veïnal i això es pot veure repassant el cartell anunciador.

1aniversari_2

2231 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!